Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Amalgam διαθέτει τις πιο ρεαλιστικές μινιατούρες Lamborghini

Ελλάδα 8:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Amalgam διαθέτει τις πιο ρεαλιστικές μινιατούρες Lamborghini

ΝΕΑ

Η Amalgam διαθέτει τις πιο ρεαλιστικές μινιατούρες Lamborghini

ΝΕΑ

Λίγες εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν μινιατούρες και ρέπλικες με τόση προσοχή στην λεπτομέρεια. Η Amalgam είναι μία και μάλιστα το κάνει με μοντέλα Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

Η Amalgam παρουσίασε πρόσφατα δύο νέα μοντέλα στη γκάμα μινιατούρων που διαθέτει και αυτά αφορούν στις Lamborghini Countach LP 400 και Revuelto. Η πρώτη διατίθεται ήδη, ενώ η δεύτερη αναμένεται αργότερα το 2024.

Μόλις 199 μονάδες διατίθενται, καθώς είναι τόσο αψεγάδιαστα κατασκευασμένες που νομίζεις ότι ακουμπάς την αληθινή Lamborghini, απλά στο 1/8 των κανονικών της διαστάσεων.

Για να δώσουμε μία τάξη μεγέθους, πήρε 400 ώρες στους καλλιτέχνες να ολοκληρώσουν κάθε μία και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος που η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη.

Advertisement
Advertisement

Αυτό αποτυπώνεται και στην τιμή, καθώς μία μινιατούρα της Lamborghini Countach LP 400 από την Amalgam κοστίζει περίπου 17.000 ευρώ!

Για κάποιους βέβαια μπορεί να αξίζει αυτό το ποσό, όταν συνειδητοποιήσουν ότι οι προβολείς ανασηκώνονται , οι πόρτες ανεβαίνουν προς τα πάνω, ακριβώς όπως στη γνήσια ενώ παρατηρείται και ο θρυλικός V12 πάνω της.

Advertisement

Μάλιστα, κανείς μπορεί να πατήσει και έναν μικρό διακόπτη που θα δει μόλις ανοίξει μία πόρτα. Με αυτόν ανοίγει το κάλυμμα του κινητήρα.

Advertisement

Στην καμπίνα, η αψεγάδιαστη δουλειά κάνει επίσης κρότο με το πρώτο άγγιγμα. Η επένδυση είναι από δέρμα τόσο στα καθίσματα, όσο και στο ταμπλό. Αναλόγως την επιλογή του χρώματος που θα την αγοράσει κάποιος, αλλάζει και το χρώμα της εσωτερικής επένδυσης.

Όλα τα παραπάνω αφορούν τη μινιατούρα Countach LP400. Η Revuelto αναμένεται να διατεθεί αργότερα μέσα στο έτος, αλλά η Amalgam μοιράστηκε μερικές εικόνες για να έχουμε μία ιδέα.

Εννοείται, πως και η Revuelto θα είναι πανάκριβη για μινιατούρα και θα διατεθεί σε μόλις 199 μονάδες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Lamborghini τιμά την ιστορία της, με δύο εμβληματικά μοντέλα
Ένας V12 έργο τέχνης για το σαλόνι σας
Ποιά είναι η Ferrari 296 GTB που κοστίζει όσο ένα Fiat Panda;