Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale που απολαμβάνουν τα πιτσιρίκια σας (+video)

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Alfa Romeo Tonale που απολαμβάνουν τα πιτσιρίκια σας (+video)

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo Tonale που απολαμβάνουν τα πιτσιρίκια σας (+video)

ΝΕΑ

Αν δεν έχετε που να αλλάξετε πάνες ή βαρεθήκατε να μαζεύετε πατατάκια από τα καθίσματα, μία έξυπνη ιδέα έρχεται να δώσει λύσεις στην δύσκολη καθημερινότητα των γονέων μικρών παιδιών.

Advertisement
Advertisement

Η μετακίνηση ενός ζευγαριού μαζί με τα μικρά σε ηλικία παιδιά του είναι συχνά ένα βάσανο το οποίο απαιτεί σχεδιασμό και αρκετή υπομονή.

Για αυτές τις δύσκολες περιστάσεις έρχεται μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα, η Alfa Romeo Edizione Bambini, οι οποία φέρνει πολλές λύσεις τόσο για τους γονείς όσο και για τα μικρά βλαστάρια τους.

Το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της σύλληψης είναι μία επιφάνεια η οποία ενσωματώνεται στο πίσω μέρος και χρησιμοποιείται για την αλλαγής της πάνας του μωρού.

Advertisement
Advertisement

Αξία ανεκτίμητη για όσους έχουν μεγαλώσει μωρά και χρειάστηκε σε κάποιο ταξίδι να βρουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις (ιδίως στην χώρα μας) για να αλλάξουν την βρεγμένη πάνα του μωρού.

Η κατασκευή είναι ιδιαίτερα ελκυστική και άνετη για το μωρό, ενώ έχει στηριχθεί με πολύ ασφαλή τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για το μωρό.

Advertisement

Λογικό είναι να “κλέβει” αρκετά από τον χώρο των αποσκευών, όμως σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες γονείς που θα επιλέξουν αυτή την δυνατότητα από μερικά λίτρα πορτ-μπαγκάζ επιπλέον.

Από εκεί και πέρα, η έκδοση αυτή έχει αρκετές έξυπνες λύσεις στο σαλόνι. Διάφορες θήκες ενσωματωμένες στα εμπρός καθίσματα για ότι μπορεί να χρειαστεί ένας μικρός επιβάτης, με θήκες για τα ποτά τους, τα στιλό, τραπεζάκι για ζωγραφική και ενσωματωμένα tablet.

Advertisement

Υπάρχουν επίσης και ειδικά καλύμματα για προστασία των εμπρός καθισμάτων, καθώς στα μικρά παιδιά αρέσει να κλωτσάνε τις πλάτες των καθισμάτων.

Παράλληλα το αυτοκίνητο εφοδιάζεται και με άλλες ενδιαφέρουσες λύσεις, όπως έναν κάδο απορριμμάτων ανάμεσα στα καθίσματα πίσω από την κονσόλα, μία ενσωματωμένη σκούπα που παίρνει ρεύμα από τις παροχές των 12V ή ένα σύστημα οργάνωσης του πορτ-μπαγκάζ με τρία μεγάλα κουτιά.

Advertisement

Όλα αυτά προς το παρόν είναι μία σχεδιαστική πρόταση από την Alfa Romeo για την Tonale. Όμως οι πρώτες αντιδράσεις από τους καταναλωτές είναι ιδιαίτερα θετικές, κάτι που ίσως οδηγήσει την εταιρία, πιθανόν σε συνεργασία με κάποιον εξωτερικό προμηθευτή, να την φέρει στην παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H τιμή της Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid στην Ελλάδα
Συγκριτική δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5 160 PS vs Mercedes-Benz GLA 200
Επίσημο: Η plug-in υβριδική Alfa Romeo Tonale