Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Alfa Romeo P7 που θα μείνει όνειρο

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Alfa Romeo P7 που θα μείνει όνειρο

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo P7 που θα μείνει όνειρο

ΝΕΑ

Φοιτητής σχεδιάζει μια σπορ Alfa Romeo με κινητήρα jet υδρογόνου και έμπνευση από την 33 Stradale.

Advertisement
Advertisement

Η Alfa Romeo είναι μια ιδιαίτερη εταιρεία η οποία βασίζεται πολύ στο συναίσθημα και τους έντονους δεσμούς με τους φίλους της μάρκας. Αυτός είναι ο λόγος που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται έμπνευση στα χέρια νέων σχεδιαστών προκειμένου να δημιουργήσουν τα οχήματα που πάντα ονειρευόντουσαν.

Το πιο πρόσφατο και εντυπωσιακό παράδειγμα μας έρχεται από το Τορίνο και την σχολή IED της οποίας φοιτητής είναι ο Ντάνιελ Κέμνιτζ. Ο Δανός σχεδιαστής αποφάσισε να βάλει στο «χαρτί» το όνειρό του που δεν είναι άλλο από ένα Hypercar της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο ονομάστηκε P7 και η σχεδίασή του ήταν ένα μείγμα από παλιά αγωνιστικά μοντέλα της ιταλικής μάρκας και φυσικά την θρυλική 33 Stradale. Το αυτοκίνητο ακολουθεί την φιλοσοφία με τις μεγάλες λείες επιφάνειες, τις γοητευτικές καμπές και τις μοναδικές λεπτομέρειες που πάντα έκαναν τα μοντέλα της Alfa Romeo να ξεχωρίζουν.

Το αυτοκίνητο του Κέμνιτζ χρησιμοποιεί έναν κινητήρα jet υδρογόνου για να μπορέσει να ακολουθήσει την τάση της οικολογικής προσέγγισης σχεδιασμού, ενώ ίσως η πιο όμορφη λεπτομέρεια του αυτοκινήτου είναι η οροφή με το τετράφυλλο τριφύλλι. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η αεροτομή στο πίσω μέρος, το κοφτό τιμόνι και η minimal οθόνη στο εσωτερικό.

Advertisement

Το όνειρο του φοιτητή είναι η Alfa Romeo να δώσει μια ευκαιρία στο μοντέλο του, κάτι μάλλον αδύνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alfa Romeo: Ενώνει δυνάμεις με την Haas το 2024;
Πως θα ήταν μια Alfa Romeo Tonale QV;
Συγκριτική δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5 160 PS vs Mercedes-Benz GLA 200

Advertisement