Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αγωνιστική εκδοχή «δείχνει» τη νέα Porsche 911 GT3

Ελλάδα 17:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγωνιστική εκδοχή «δείχνει» τη νέα Porsche 911 GT3

ΝΕΑ

Η αγωνιστική εκδοχή «δείχνει» τη νέα Porsche 911 GT3

ΝΕΑ

Το 992 είναι εδώ και εντυπωσιάζει αλλά απομένει να δούμε και την απόλυτη έκδοση του μοντέλου, την 911 GT3 από την Porsche για την οποία έχουμε ήδη δει την αγωνιστική εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το καλαίσθητο αγωνιστικό που αποτελεί την πρόταση της Porsche για το Porsche Cup,  είναι η πρώτη εργοστασιακή αγωνιστική έκδοση της γενιάς 992.

Είναι επίσης η πρώτη έκδοση του μοντέλου που διαθέτει το πιο φαρδύ «turbo-spec» αμάξωμα και μας δίνει την πιο κοντινή ματιά στο πώς θα μοιάζει η GT3 στην έκδοσή της για χρήση στο δρόμο. Σε σχέση με την παλιότερη έκδοση του αγωνιστικού μοντέλου, η Porsche κάνει λόγο για 25 επιπλέον ίππους από τον 4λιτρο boxer κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι το ατμοσφαιρικό σύνολο θα αποδίδει περίπου 510 ίππους. Ο κόφτης για τις στροφές λειτουργίας του είναι στις 8.750 σ.α.λ. και η εξάτμιση διαθέτει σύστημα μεταβλητής γεωμετρίας στην εξαγωγή των καυσαερίων, κάτι που σημαίνει πως στο πρόγραμμα για οδήγηση στην πίστα, ο ήχος από τον συνδυασμό εξάτμισης και κινητήρα, θα είναι συγκλονιστικός.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που υπάρχει από υλικό για τη νέα έκδοση του μοντέλου, είναι κάποιες «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, με τη νέα 911 να έχει πάνω της κάποια διακριτικά που μας παραπέμπουν στην GT3 έκδοση. Κάποια από αυτά είναι οι μονομπούλονες ζάντες αλουμινίου και η διπλή απόληξη της εξάτμισης που είναι τοποθετημένη κεντρικά στον πίσω προφυλακτήρα. Μια ακόμα εικόνα του αυτοκινήτου πήραμε και από το διαφημιστικό σποτ της Porsche κατά τη διάρκεια του Superbowl, όπου στο βάθος διακρίνεται η μπλε εκδοχή της 911, με την εντυπωσιακή σε σχεδίαση και διαστάσεις φτερούγα πίσω να την κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Νέα Porsche GT3 Cup: Εντυπωσιακή και ακόμα πιο ισχυρή

H Porsche επενδύει στα… ηλεκτροκαύσιμα

Advertisement

Αυτή είναι η πιο γρήγορη Porsche 993 (VIDEO)

 

 

Advertisement