Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αγωνιστική BMW M2 Competition προ των πυλών (VIDEO)

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αγωνιστική BMW M2 Competition προ των πυλών (VIDEO)

ΝΕΑ

Η αγωνιστική BMW M2 Competition προ των πυλών (VIDEO)

ΝΕΑ

Θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 3 Αυγούστου. Ωστόσο σήμερα, η BMW δίνει ένα teaser video στη δημοσιότητα, για τη M2 Competition στην αγωνιστική της version.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα, η βασική επιλογή για κάποιον που ήθελε BMW για αγωνιστική εμπλοκή, ήταν η M240i Racing. Αυτό όμως πρόκειται σύντομα  να αλλάξει. Στις 3 Αυγούστου θα δούμε σε επίσημη συμμετοχή τη νέα BMW M2 Competition, στον 6ωρο αγώνα αντοχής που θα πραγματοποιηθεί στο Nurburgring στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Αγώνων Αντοχής VLN.

Advertisement
Advertisement

Στον παρθενικό του αγώνα, το αυτοκίνητο θα οδηγήσουν οι Beitske Visser από την Ολλανδία και ο Γερμανός Jorg Weidinger, ο οποίος είναι και στην ομάδα των μηχανικών εξέλιξης των νέων μοντέλων της BMW. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου θα παραπέμπει σε αυτοκίνητο δοκιμών, μια και θα είναι σαν το τυπικό καμουφλάζ που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για τα υπό εξέλιξη αυτοκίνητα. Το εσωτερικό είναι προφανώς «γυμνό» από τα πάντα πέραν των απαραίτητων, με την προσθήκη του roll cage αλλά και του συστήαμτος πυρόσβεσης που προβλέπεται από τους κανονισμούς της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Μικρές είναι οι αλλαγές που προκύπτουν από την προσθήκη αεροδυναμικών βοηθημάτων στο αμάξωμα, με το μπροστινό spoiler και τη μεγάλη αεροτομή να είναι οι σημαντικότερες από τις προσθήκες. Δεν υπάρχουν ανακοινώσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά για την αγωνιστική εκδοχή του αυτοκινήτου αλλά το μοτέρ θα είναι προφανώς το τρίλιτρο twin-turbo εξακύλινδρο (σε σειρά) που στην έκδοση δρόμο αποδίδει 410 ίππους. Οι παραδόσεις των αυτοκινήτων στους πελάτες της BMW, είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν από το Μάρτιο του 2020.

Advertisement