Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η αυτονομία του Rattan Quercus cargo δίνει τη λύση

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η αυτονομία του Rattan Quercus cargo δίνει τη λύση

Car Gadget

Η αυτονομία του Rattan Quercus cargo δίνει τη λύση

Car Gadget

Αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να σας λύσει μια για πάντα τα χέρια μέσα στην πόλη με την πολύ μεγάλη υποβοηθούμενη αυτονομία του.

Advertisement
Advertisement

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν απηυδήσει πια με την ατελείωτη κίνηση και το μποτιλιάρισμα των δρόμων, το νέο e-bike της Rattan έρχεται να προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες για αστική μετακίνηση.

Και δεν πρόκειται για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο που θα μεταφέρει απλά ένα άτομο και τίποτα άλλο απολύτως. Ο χώρος του για αποθήκευση αντικειμένων, προϊόντων ή ακόμα και για ένα κατοικίδιο ή ένα παιδί είναι υπεραρκετός.

Το Rattan Quercus cargo ξεχωρίζει επίσης από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά της κατηγορίας του λόγω των τροχών του οι οποίοι είναι φαρδιοί, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά.

Advertisement
Advertisement

 

Το χαρακτηριστικό όμως που το κάνει να κερδίζει αυτόματα οτιδήποτε άλλο υπάρχει στην κατηγορία, είναι επιλογή για δύο μπαταρίες, γεγονός που προσφέρει πάνω από 160 χιλιόμετρα ηλεκτροϋποβοηθούμενης αυτονομίας, ένα νούμερο άκρως εντυπωσιακό.

Advertisement

Αυτή όμως είναι ξεχωριστή έκδοση και φυσικά πιο ακριβή. Στη στάνταρ έκδοση το Rattan Quercus βγαίνει με μία μπαταρία των 960 Wh, η οποία αποτελείται από 21.700 κελιά της Samsung και υπόσχεται αξιοπιστία και μακροζωία.

Η ηλεκτροϋποβοηθούμενη αυτονομία του στάνταρ μοντέλου φτάνει μέχρι τα 129 χιλιόμετρα περίπου και η μπαταρία φορτίζει μέσα σε 4:30 ώρες. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 48 χλμ./ώρα, πράγμα που μαρτυρά την αποκλειστική χρήση του εντός του αστικού ιστού.

Advertisement

Η ροπή έρχεται όπως και στα ηλεκτρικά πατίνια. Υπάρχει ένας εύχρηστος μοχλός στο δεξί grip, στο ύψος του αντίχειρα με τον οποίο χειρίζεσαι το γκάζι.

Η Rattan προνόησε τόσο την αστική μετακίνηση που έβαλε αναρτήσεις ιδανικές για τους κακούς δρόμους της πόλης, όπως πολύ καλά τους γνωρίζουμε στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η ανάρτηση είναι υδραυλική με 80 χιλιοστά διαδρομή η οποία θα έχει την απόσβεση που επιθυμεί ο χρήστης σε κακή ασφαλτόστρωση.

Τα λάστιχα είναι της Kenda και έχουν πάχος 4 ιντσών, ενώ φοράει υδραυλικά δισκόφρενα 180 χιλιοστών. Όλα αυτά σε ένα πολύ φυσιολογικό βάρος, με το Rattan Quercus να ζυγίζει 37 κιλά, πράγμα που το κάνει να αντέχει πάνω του βάρος μέχρι τα 204 κιλά.

Advertisement

Επίσης, ο αγοραστής μπορεί προαιρετικά να προσθέσει καλάθια με αποθηκευτικό χώρο εμπρός και πίσω, ώστε να κουβαλάει αντικείμενα, ένα παιδί ή ένα κατοικίδιο.

Δεν λείπουν φυσικά τα απαραίτητα όπως φωτιστικά σώματα με εμπρός προβολέα, φανάρι φρένου, θύρα USB και μία οθόνη LCD με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι γνωστή μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου είναι ήδη διαθέσιμο, ενώ στην Ελλάδα δεν προβλέπεται να έρθει, λόγω νομοθεσίας που το απαγορεύει.

Στην Αμερική πάντως, η στάνταρ έκδοση κοστίζει 1.849 δολάρια, ενώ αυτή με τις δύο μπαταρίες και τη μεγαλύτερη αυτονομία 2.499 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Αθήνα με ηλεκτρικό ποδήλατο θα ήταν τέλεια!
Ποιο νησί είναι ιδανικό για διακοπές με ηλεκτρικό ποδήλατο!
Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε ηλεκτρικό ποδήλατο