Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Audi RS Q8 by Lumma: Πιο άγριο δεν γίνεται

Ελλάδα 16:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Audi RS Q8 by Lumma: Πιο άγριο δεν γίνεται

ΝΕΑ

Audi RS Q8 by Lumma: Πιο άγριο δεν γίνεται

ΝΕΑ

Η εταιρία βελτιώσεων Lumma παρουσίασε ένα πακέτο οπτικής αλλά και μηχανική αναβάθμισης για το Audi RS Q8 που είναι ότι καλύτερο έχουμε δει έως σήμερα για το μεγάλο SUV της Audi.

Advertisement
Advertisement

Η φιλοσοφία της αναβάθμισης είναι άμεσα συνδεδεμένη με την λογική πως τίποτα δεν είναι αρκετό. Αυτό ισχύει ακόμα και για την περίπτωση των θηριωδών SUV που στις κορυφαίες εκδόσεις τους κρύβουν την απόδοση ενός supercar. Φαίνεται όμως πως πολλοί είναι αυτοί που αναζητούν περισσότερη δύναμη αλλά και μια ακόμα πιο επιθετική όψη για τον τεράστιο όγκο τους.

Σε αυτούς ακριβώς απευθύνεται το νέο πακέτο αναβάθμισης της Lumma για το Audi RS Q8. Το πακέτο με την ονομασία CLR 8 RS προσθέτει αρκετά νέα οπτικά πρόσθετα στοιχεία μεταξύ των οποίων οι ανθρακονημάτινες προεκτάσεις θόλων, ο ανθρακονημάτινος διαχύτης, το εμπρός χείλος προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που χαρίζουν αναμφίβολα ένα έντονα δυναμικό ύφος που όμως δείχνει απόλυτα αρμονικό. Επιπλέον η Lumma προσφέρει τη νέας σχεδίασης τροχούς αλλά και νέα εξάτμιση με τετραπλή απόληξη.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχου ύφος λεπτομέρειες του διάκοσμου υπάρχουν και στο εσωτερικό όμως πιο σημαντικό είναι πως η επιθετική όψη συνοδεύεται και από αντίστοιχη αναβάθμιση της απόδοσης του 4.0 V8 twin-turbo κινητήρα ο οποίος κερδίζει περισσότερους από 100 ίππους και 11 χλγμ ροπής φθάνοντας στην εντυπωσιακή τιμή των 700 ίππων και 92,8 χλγμ ροπής. Το κόστος για το σύνολικό πακέτο φθάνει τα 38.000 ευρώ περιλαμβάνοντας τόσο την βαφή όσο και την τοποθέτηση των αισθητικών πρόσθετων αλλά και την αναβάθμιση του κινητήρα.