Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Vision T: Γεύση από το νέο Tucson

Ελλάδα 13:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Vision T: Γεύση από το νέο Tucson

ΝΕΑ

Hyundai Vision T: Γεύση από το νέο Tucson

ΝΕΑ

Η Hyundai παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το Vision T, ένα πρωτότυπο SUV με τεχνολογία plug-in hybrid.

Advertisement
Advertisement

 

Όπως επισημαίνουν έγκυρες πηγές το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ πιθανό να αποτελεί προπομπό του επόμενης γενιάς Tucson, που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2021. Σχεδιαστικά ακολουθεί τη νέα φιλοσοφία της εταιρείας «Sensuous Sportiness» με κύριο χαρακτηριστικό την εμπρός μάσκα, στην οποία έχουν ενσωματωθεί τα φωτιστικά σώματα και η ενεργή γρίλια. Σε ότι αφορά τα φώτα, να αναφέρουμε ότι «κρύβονται» πίσω από χρωμιωμένες επιφάνειες, που έχουν το ρόλο του καθρέπτη. Επίσης η μοναδικότητα της σχεδίασης επιτυγχάνεται μέσω του μεγάλου σε μήκος μεταξονίου (2.804 mm), των μεγάλων τροχών, των κοντών προβόλων και της παρουσίας μικροκαμερών, που έχουν πάρει τη θέση των κλασσικών εξωτερικών καθρεπτών.

Advertisement
Advertisement

Οι διαστάσεις του Vision T δεν είναι αμελητέες, με το μήκος να φτάνει τα 4,61 μέτρα, το ύψος τα 1,7 μέτρα, ενώ την δυναμική εικόνα προωθεί και το πλάτος των 1,93 μέτρων. Σε ότι αφορά τα τεχνικά στοιχεία του συγκεκριμένου μοντέλου, ο Κορεάτης κατασκευαστής δεν έχει ανακοινώσει κάτι περισσότερο από την plug-in υβριδική τεχνολογία που θα διαθέτει.