Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Hyundai Tucson με σπορ διαθέσεις

Ελλάδα 3:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Hyundai Tucson με σπορ διαθέσεις

ΝΕΑ

Το Hyundai Tucson με σπορ διαθέσεις

ΝΕΑ

Η Hyundai ανακοίνωσε την προσθήκη στη γκάμα του νέας γενιάς SUV μοντέλου της Tucson, της έκδοσης Sport, η οποία αναμένεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες SEL και SEL Plus που κυκλοφορούν ήδη στην αμερικάνικη αγορά.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

H Sport έκδοση του Tucson θα διαχωρίζεται από τις υπόλοιπες λόγω της ύπαρξης του τετρακύλινδρου ατμοσφαιρικού κινητήρα των 2,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 181 PS και 24,2 kgm ροπής. Παράλληλα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, που μεταφέρει την ισχύ στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς, ανάλογα την έκδοση που θα επιλέξει ο αγοραστής.

2017 Tucson

Να θυμίσουμε ότι η έκδοση με τον μικρότερου κυβισμού υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,6 λίτρων αποδίδει 175 PS και 26,9 kgm ροπής, και συνδυάζεται με ένα διπλού συμπλέκτη αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό, το Hyundai Tucson Sport θα φορά ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ενώ δεν θα λείπουν τα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Στο εσωτερικό θα κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα, τιμόνι και επιλογέα, ο διζωνικός κλιματισμός κά.

Advertisement

2017 Tucson

Το Hyundai Tucson Sport πιθανότατα να κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (30 Μαρτίου-8 Απριλίου).

Advertisement