Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Hyundai Palisade στοχεύει στις πολυμελείς οικογένειες (vid)

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Hyundai Palisade στοχεύει στις πολυμελείς οικογένειες (vid)

ΝΕΑ

To Hyundai Palisade στοχεύει στις πολυμελείς οικογένειες (vid)

ΝΕΑ

Η Hyundai παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το νέο της μοντέλο Palisade, το οποίο στοχεύει κυρίως στους νέους οικογενειάρχες, χάρη στην διάταξη του εσωτερικού, όπου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και οκτώ επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Το Palisade αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις SUV που έχει παρουσιάσει η Hyundai και ως κύριο πεδίο είναι η κατηγορία των μεγάλων SUV, που ανθεί ιδιαίτερα στην αγορά των ΗΠΑ. Βασικοί ανταγωνιστές του θα είναι μοντέλα που δεν είναι γνωστά στο ευρωπαϊκό κοινό, όπως τα Nissan Pathfinder, Honda Pilot και Ford Explorer.

5fdc62db-2020-hyundai-palisade-39-chariatis-530

Κάτω από το καπό του νέου κορεάτικου SUV βρίσκεται ένας ατμοσφαιρικός V6 βενζινοκινητήρας 3,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 294 ίππους και 36,2 kgm ροπής που μεταφέρονται στους κινητήριους τροχούς μέσω ενός αυτόματους κιβωτίου οκτώ σχέσεων. Να αναφέρουμε ότι το Hyundai Palisade θα λανσαριστεί τόσο σε δικίνητες, όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις HTRAC. Σε ότι αφορά την τελευταία ο οδηγός θα έχει να επιλέξει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα (Normal, Sport, Smart και Snow), μέσω των οποίων παραμετροποιούνται τόσο η λειτουργία του κινητήρα, το ποσοστό της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες και η ταχύτητα αλλαγής των σχέσεων.

Advertisement

83230641-2020-hyundai-palisade-14-chariatis-640

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η πολυτέλεια, όπως η εκτενής χρήση δέρματος Nappa, αλλά και η πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων,  η κεντρική οθόνη των 10,25 ιντσών, η ασύρματη φόρτιση smartphone και το εξελιγμένο ηχοσύστημα της Infiniti.

Advertisement

Πλήρης επίσης θα είναι ο εξοπλισμός παθητικής ασφάλειας με διαθέσιμα όλα τα συστήματα υποβοήθησης, όπως ενεργό cruise control, Blind Spot Collision, Rear Cross-Traffic Collision κ.ά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Advertisement