Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Με 200 άλογα το i20 N;

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Με 200 άλογα το i20 N;

ΝΕΑ

Hyundai: Με 200 άλογα το i20 N;

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός συνέλαβε το Hyundai i20 Ν σε δοκιμές στην πίστα του Nurbrurgring. To λανσάρισμα του κορεάτικου μικρού hot μοντέλου αναμένεται στις αρχές του 2020.

Advertisement
Advertisement

Στην κατηγορία των μικρών GTI ετοιμάζεται να εισέλθει η Hyundai. Έτσι, μετά τα i30 & Veloster, το i20 θα εντάξει στην γκάμα του μια νέα ισχυρή έκδοση κάτω από το σπορ brand «Ν». Στόχος των Κορεατών είναι να προσφέρουν μια ανταγωνιστική πρόταση απέναντι σε μοντέλα όπως τα VW Polo GTi, Ford Fiesta ST, Peugeot 208 GTI & Renault Clio RS.  Από τις πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους νέους τροχούς των 18 ιντσών και τα διαφορετικά σπόιλερς στα πλάγια. Ωστόσο, η έκδοση παραγωγής αναμένεται να υιοθετήσει μια ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση με νέα εμπρόσθια μάσκα και έναν μεγάλο διαχυτή στο πίσω τμήμα. Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα N, έτσι και εδώ, οι μηχανικοί της εταιρείας θα δώσουν έμφαση στο στήσιμο τους αμαξώματος. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση της απόστασης από το έδαφος, μεγαλύτερα μετατρόχια και χρήση μηχανικού μπλοκέ διαφορικού.

Advertisement
Advertisement

Aναφορικά με το μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάσει το ισχυρό i20 N, το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως θα έχουμε τον 1.600άρη τούρμπο της φίρμας με 200 άλογα (δεν αποκλείεται η τελική επιλογή να περιλαμβάνει τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του i30 N των 2.000 κ.εκ. με ισχύ κοντά στους 250 ίππους).

 

 

Advertisement

 

 

Advertisement