Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai KΟΝΑ Hybrid: Σε ποιους τομείς ξεχωρίζει

Ελλάδα 21:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hyundai KΟΝΑ Hybrid: Σε ποιους τομείς ξεχωρίζει

ΝΕΑ

Hyundai KΟΝΑ Hybrid: Σε ποιους τομείς ξεχωρίζει

ΝΕΑ

Η πλήρης υβριδική τεχνολογία του ΚΟΝΑ Hybrid υιοθετεί την δοκιμασμένη και καταξιωμένη υβριδική τεχνολογία του iONIQ.

Advertisement
Advertisement

5 λόγοι που το ΚΟΝΑ Hybrid είναι το πλήρως υβριδικό compact SUV με την απολαυστικότερη εμπειρία οδήγησης:

1. Συνδυάζει την πλήρη υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και ζωντανή οδηγική συμπεριφορά σε ένα πλήρως υβριδικό όχημα.
2. Διαθέτει στάνταρ χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για άμεση απόκριση στις προθέσεις του οδηγού.
3. Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ.
4. Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1.6lt με κύκλο καύσης Atkinson.
5. Ξεκουράζει με τις προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και με την κορυφαία πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link).

Advertisement
Advertisement

 

5 λόγοι που η πλήρης υβριδική τεχνολογία του ΚΟΝΑ Hybrid προσφέρει την πιο ξένοιαστη και οικονομική λύση στην πόλη αλλά και εκτός:

Advertisement

1. 45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης, όπου το KONA Hybrid ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.
2. Η ηλεκτροκίνησή του είναι αυτοφορτιζόμενη, απαλλαγμένη από το άγχος της φόρτισης.
3. Η υβριδική μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών.
4. Οικονομική τακτική συντήρηση (στα επίπεδα μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένα κόστη κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα.
5. Προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του ΚΟΝΑ Hybrid.


Advertisement