Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Έρχεται και σπορ έκδοση “N” για το νέο i10;

Ελλάδα 9:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai: Έρχεται και σπορ έκδοση “N” για το νέο i10;

ΝΕΑ

Hyundai: Έρχεται και σπορ έκδοση “N” για το νέο i10;

ΝΕΑ

Η Hyundai αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο επίσημο σκίτσο του νέου i10 ως teaser για την αναμενόμενη παρουσίαση του μίνι μοντέλου της. Τώρα οι κατάσκοποι εντόπισαν σε δοκιμές ένα μοντέλο με σπορ χαρακτηριστικά που μπορεί να αποτελεί μια αντίστοιχη έκδοση.

Advertisement
Advertisement

 

Αναμφίβολα το σκίτσο που έδωσε η Hyundai στην δημοσιότητα για το επερχόμενο και νέο i10 μας παρουσιάζει ένα μίνι μοντέλο με ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση που αναμένεται να κάνει θραύση με το μικρότερο σε ηλικία κοινό. Η σπορ σχεδίαση της εμπρός μάσκας αλλά και οι τονισμένες γραμμές του προφυλακτήρα αλλά και των θόλων των τροχών βγάζουν μάτια και δείχνουν να συμφωνούν και με τις τελευταίες κατασκοπικές φωτογραφίες που είδα το φως της δημοσιότητας.

Advertisement
Advertisement

hyundai i10

Μα τέτοια δυναμική εμφάνιση θα αφορά λογικά το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα του i10 μια έκδοση N δηλαδή με τον κατασκοπικό φακό να εντοπίζει για πρώτη φορά σε δοκιμές ένα καμουφλαρισμένο i10 με αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Το βαρύ καμουφλάζ στο εμπρός μέρος, το πίσω αλλά και τα πλάγια του i10 δεν αφήνουν και πολλά πράγματα να φανούν. Αυτή ωστόσο είναι η πρώτη φορά που το νέο μίνι μοντέλο των Κορεατών εντοπίζεται με χαρακτηριστική σπορ εξάτμιση με τελικό που φέρει δύο μεγάλης διατομής στρογγυλές απολήξεις.

hyundai i10

Advertisement

Στοιχεία σε αυτό το σημείο αναφορικά με τον κινητήρα που θα βρίσκεται κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλά δεν αποκλείεται αυτό το έργο να το αναλάβει ο τρικύλινδρος 1.000άρης turbo της εταιρίας έχοντας δεχτεί και ανάλογες μετατροπές.

Σημαντικά μεγαλύτεροι, σε σχέση με το προηγούμενο δοκιμαστικό μοντέλο που έχουμε δει είναι και οι τροχοί, ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να δείχνει ότι πρόκειται για την σπορ έκδοση του νέου i10.

Advertisement

Πηγή: Carscoops