Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hot or Not Toyota Avensis

Ελλάδα 21:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hot or Not Toyota Avensis

ΝΕΑ

Hot or Not Toyota Avensis

ΝΕΑ

Αν ήταν άνθρωπος σίγουρα θα ήταν μοναχικός σήμερα. Σαν αυτούς που κλείνουν μάτια και αυτιά σε αυτό το περιβόητο mainstream (ελληνιστί). Αδιαφορεί για τις τάσεις της μόδας και για το τι προτιμά ο μοντέρνος οικογενειάρχης. Έχει όμως διαχρονικά χαρίσματα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι αναλυτές της ευρωπαϊκής αγοράς είναι ξεκάθαροι. Τα όποια υβρίδια εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, με τη μορφή είτε των crossover είτε των ημίψηλων πολυμορφικών σε κόμπακτ διαστάσεις, κατασπάραξαν αρκετή από τη σάρκα των αμιγώς μεσαίων κλασικών sedan τριών όγκων.

Οι περιβόητες κούρσες (που λένε και στο χωριό μου), αν πλέον δεν είναι premium, τις τρώει η μαρμάγκα. Δεν το λέω εγώ, αλλά οι αριθμοί. Χώρους πλέον μπορείς να βρεις και σε ένα μαζεμένο εξωτερικά αυτοκίνητο, χωρίς να κουβαλάς την καθιερωμένη ουρά της οικογένειας Χωραφά.

Advertisement
Advertisement

Ο αντίλογος του Toyota Avensis προτάσσει το δικό του ευ ζην. Η ανοικονόμητη έκταση λαμαρίνας σαγηνεύει ακόμη τους συντηρητικούς των… ήντα. Εύκολο στην οδήγηση, φιλικά χειριστήρια, άνεση άνευ προηγουμένου και χωροταξία ιδανική ακόμη και για μπασκετμπολίστες. Ο χώρος αποσκευών είναι ότι πρέπει και για μετακόμιση. Ή μεταφορά ανθρώπινου δυναμικού. Λέμε τώρα…

Από την άλλη, μη ψάχνεις τις παραμικρές συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι του Avensis. Χαμένος κόπος. Θα πας με ασφάλεια και οικονομία από το ένα σημείο στο άλλο, ήσυχα, πολιτισμένα, χαλαρά. Μέχρι εκεί. Θα πας όμως, με τη σιγουριά πως δεν θα μείνεις ποτέ, σημαντικό αυτό. Εάν είσαι συνειδητοποιημένος οικογενειάρχης, έχεις χώρο για παρκάρισμα και κολλημένος με τα Toyota θα την καταβρείς. Ειδάλλως, προφανώς θα προσπεράσεις…

 

Advertisement