Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda CR-V: Αναβαθμίσεις ασφάλειας

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda CR-V: Αναβαθμίσεις ασφάλειας

ΝΕΑ

Honda CR-V: Αναβαθμίσεις ασφάλειας

ΝΕΑ

Το δημοφιλές Honda CR-V για την αγορά της Αυστραλίας και εν όψει του 2021, θα έχει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην τεχνολογία της συνδεσιμότητας αλλά και της ασφάλειας οδηγού και επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Η πιο σημαντική αναβάθμιση αφορά τις εκδόσεις του μοντέλου που είναι εξοπλισμένες με τον turbo κινητήρα VTEC 1,5 λίτρων της Honda, καθώς από το 2021 όλα θα διατίθενται με το Honda Sensing στο βασικό τους εξοπλισμό.

Η Iαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εξοπλίσει το CR-V με αλλαγμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, σκούρο χρώμιο στη διακόσμηση της πίσω πόρτας, φιμέ κρύσταλλα στα πίσω φώτα και μαύρη μάσκα εμπρός. Υπάρχει επίσης ένα νέο σχέδιο ζαντών 18 ιντσών για όλες τις εκδόσεις, ενώ για την πιο πλούσια, η γκάμα των αξεσουάρ περιλαμβάνει ένα νέο σχέδιο για ζάντες διαμέτρου 19 ιντσών.

Advertisement
Advertisement

Η Honda έχει προσθέσει επίσης το Ignite Red και το Cosmic Blue ως επιλογές βαφής για το αμάξωμα, κάνοντας 7 τις επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές (από 5 που ήταν μέχρι τώρα). Στην καμπίνα, η Honda διαθέτει για το CR-V μια επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα με βελτιωμένες δυνατότητες αποθήκευσης και ευκολίας για τη σύνδεση φορητών συσκευών με θύρες USB και όχι μόνο. Ορισμένες εκδόσεις του μοντέλου μάλιστα, θα έχουν και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για τα smartphones, καθώς και ηλεκτρική πέμπτη πόρτα που θα ανοίγει με κάποια κίνηση του ποδιού.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Honda CR-V Hybrid, πάει και ηλεκτρικά (VIDEO)

Advertisement

Honda CR-V σε νέες, μειωμένες τιμές

Διαθέσιμο για παραγγελίες το νέο Honda Jazz (τιμές)

Advertisement