Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Honda N-One με άγριες διαθέσεις

Ελλάδα 21:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda N-One με άγριες διαθέσεις

ΝΕΑ

Το Honda N-One με άγριες διαθέσεις

ΝΕΑ

Το μικροσκοπικό Honda N-One αλλάζει εμφάνιση, όντας πιο προκλητικό, χάρη στις απαραίτητες επεμβάσεις από τη Mugen.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις πιο δημοφιλής εμπορικά κατηγορίες στην Ιαπωνία είναι αυτή των kei cars, των μικροσκοπικών αυτοκινήτων πόλης, με το Honda N-One να αποτελεί το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο όχι μόνο της κατηγορίας, αλλά και στο σύνολο της τοπικής αγοράς.

Λίγο μετά την παρουσίαση της νέας του γενιάς, το λιλιπούτειο μοντέλο εμφανίζεται με μία διαφορετική εμφάνιση, την οποία δεν έχουμε συνηθίσει. Η Mugen, ο Ιάπωνας βελτιωτής και συνεργάτης της Honda ανέλαβε την αισθητική και αρκετά εντυπωσιακή μεταμόρφωση του N-One.

Advertisement
Advertisement

Οπτικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως το εμπρός σπόιλερ τοποθετημένο κάτω από το νέο προφυλακτήρα, τις σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, τα πιο έντονα πλαϊνά skirts, καθώς και τις διαφορετικού υλικού απολήξεις της εξάτμισης. Εδώ να τονίσουμε ότι ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε carbon, τιτάνιο ή ατσάλι σε ότι αφορά το τελείωμα της εξάτμισης, όπως και δύο διαφορετικών σχεδίων στο φίλτρο λαδιού. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι περιορισμένες και επικεντρώνονται στα σπορ πεντάλ και στις αλουμινένιες πινελιές σε επιλογέα και κεντρική κονσόλα.

Advertisement

Σε ότι αφορά τη γκάμα των κινητήρων, η Mugen δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι, το νέο N-One διαθέτει έναν τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό μοτέρ 658 κ.εκ., το οποίο έχει ισχύ 58 ίππους και 65 Nm ροπή, αποκλειστικά για τις βασικές εκδόσεις Original και Premium. Πιο πάνω υπάρχουν οι Premium Tourer και RS, οι οποίες διαθέτουν το ίδιο σύνολο, αυτή τη φορά με την ύπαρξη turbo, όπου η ισχύς ανεβαίνει στους 64 ίππους και η ροπή στα 104 Nm.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας έως 122 γρ./CO2! Επιβεβαίωση Newsauto

Αυτοί είναι οι νέοι δασμοί των ΙΧ στα τελωνεία από το 2021!

Advertisement

Τα ΚΤΕΟ προτείνουν ελέγχους… drive through