Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Man Maximum, Machine Minimum

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic e:HEV: Man Maximum, Machine Minimum

ΝΕΑ

Honda Civic e:HEV: Man Maximum, Machine Minimum

ΝΕΑ

Ο επαναστατικός σχεδιασμός του νέου Honda Civic e:HEV φέρνει το αυτοκίνητο στην υπηρεσία του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους βασίστηκαν οι σχεδιαστές του νέου Civic e:HEV είναι ο συναισθηματισμός και ο δυναμισμός. Το νέο σεντάν της Honda δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην απλότητα, την πολυτέλεια και την αεροδυναμική, διατηρώντας παράλληλα την φιλοσοφία Man Maximum/Machine Minimum, παραδίδοντας ένα αυτοκίνητο που θα υπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες του ανθρώπου.

Το πρώτο πράγμα που πέφτει στην αντίληψη του παρατηρητή είναι οι επανασχεδιασμένοι προβολείς που τονίζουν το χαμηλό κέντρο βάρους και το δυναμικό στυλ του νέου Civic. Εννέα LED, συμπεριλαμβανομένων των φώτων ημέρας, παρουσιάζουν ένα ευκρινές αλλά προσιτό γραφικό, ενώ τα πίσω φώτα έχουν ενσωματωθεί στην πίσω πόρτα, αντιπροσωπεύοντας μια καθαρή πίσω όψη χωρίς ορατές γραμμές.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του σχεδιασμού του Civic είναι η πιο λεπτή γραμμή της οροφής με χαμηλότερο προφίλ που αυξάνει την επιφάνεια των παραθύρων και κατ’ επέκταση την ορατότητα των επιβατών. Το μπροστινό μέρος του Civic διαθέτει πιο ευκρινή σχεδίαση προφυλακτήρα από το προηγούμενο μοντέλο, ενσωματώνοντας ένα μοτίβο πλέγματος στην επάνω μάσκα που τονίζει μια πιο σπορ εμφάνιση.

Το κορυφαίο σεντάν της Honda, εκτός από τον χαρακτηριστικό του σχεδιασμό, είναι παράλληλα πολύ αποτελεσματικό και στο αεροδυναμικό κομμάτι. Η Honda μελέτησε πολύ τη μορφή του νέου Civic προκειμένου στη νέα εξηλεκτρισμένη του έκδοση e:HEV να είναι αεροδυναμικά άρτια προκειμένου να εκμεταλλευτεί κάθε στοιχείο της φύσης προς όφελος της οικονομίας και της αποτελεσματικότητας.

Advertisement

Παράλληλα, οι επιβάτες απολαμβάνουν ένα αθόρυβο και κομψό αυτοκίνητο καθώς η ροή του αέρα δεν επηρεάζει την καμπίνα και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου με ενοχλητικούς στροβιλισμούς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Honda παρουσίασε και το ZR-V!
Honda Civic e:HEV: Υβριδικό διαμάντι
Honda: Έτσι θα βελτιώσει την άνεση των επιβατών