Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το απόλυτο διπλοκάμπινο από τη Ford

Ελλάδα 15:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το απόλυτο διπλοκάμπινο από τη Ford

ΝΕΑ

Δείτε το απόλυτο διπλοκάμπινο από τη Ford

ΝΕΑ

Οποιοδήποτε Ford F-150 Raptor του 2017 θα ήταν ενδιαφέρον για αγορά ως μεταχειρισμένο. Απλά στο συγκεκριμένο, με τις επεμβάσεις της Hennessey Performance, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν τα πάντα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το F-150 έχει το πακέτο VelociRaptor 500 της Hennessey, το οποίο περιλαμβάνει τον twin turbo V6 με χωρητικότητα 3,5 λίτρων και αρκετές επεμβάσεις που «στέλνουν» την απόδοση στους 430 ίππους.

Οι αλλαγές που έχει υποστεί ο κινητήρας, έχουν να κάνουν με το τροποποιημένο σύστημα τροφοδοσίας, την ανοξείδωτη εξάτμιση με αγωνιστικό καταλύτη και το αναβαθμισμένο σύστημα διαχείρισης του κινητήρα. Μια δυναμομέτρηση έδειξε πως το συγκεκριμένο pickup έχει φτάσε σε απόδοση του 430 ίππους και τα 50,1 kgm ροπής στους τροχούς. Άλλες τροποποιήσεις από τη Hennessey, περιλαμβάνουν εμπρός και πίσω προφυλακτήρες με διακριτικό φωτισμό LED και επίστρωση κεραμικής βαφής. Επιπλέον, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με τους εργοστασιακούς σφυρήλατους τροχούς 17 ιντσών που έχουν ελαστικά BF Goodrich All-Terrain T/A K02.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το εσωτερικό, έχει διατηρηθεί στην εργοστασιακή του μορφή σε μεγάλο βαθμό, αν και υπάρχουν ραφτά τα σήματα της Hennessey στα προσκέφαλα. Οι βασικές ανέσεις της καμπίνας, περιλαμβάνουν τα μπροστινά καθίσματα με δυνατότητα ηλεκτρικής ρύθμισης, ένα πίσω παράθυρο με συρόμενο κάλυμμα, το σύστημα ψυχαγωγίας Ford Sync 3, μια κάμερα 360 μοιρών και adaptive cruise control. Η αγγελία στο Bring A Trailer επιβεβαιώνει ότι το όχημα είχε επισκευές ανάκλησης στην εσωτερική θερμομόνωση στο χώρο του κινητήρα και στις πίσω ζώνες ασφαλείας που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2019.

Αυτό το VelociRaptor είχε μόνο έναν προηγούμενο ιδιοκτήτη και μόλις 35.405 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Πωλείται με όλα του τα έγγραφα που το συνοδεύουν από την πρώτη μέρα που έφτασε στα χέρια του ιδιοκτήτη, καθώς και τα πιστοποιητικά της Hennessey που έχει κάνει τις τροποποιήσεις.

Advertisement

Δείτε ακόμα: Ford Ranger Raptor χωρίς αναμονή στην Ελλάδα 

Advertisement

Φήμες για έκδοση Ford Bronco pick up

To Audi R8 της Hennessey έχει 900 ίππους (VIDEO)