Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hellas Direct: Αλλάζει την ασφάλεια για τα καλά!

Ελλάδα 2:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hellas Direct: Αλλάζει την ασφάλεια για τα καλά!

ΝΕΑ

Hellas Direct: Αλλάζει την ασφάλεια για τα καλά!

ΝΕΑ

H Hellas Direct, η πρωτοπόρος εταιρεία που άλλαξε με ουσιαστικό τρόπο και σε σημαντικό βαθμό την ασφάλεια στη χώρα μας, συμπληρώνει 10 χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας.

Advertisement
Advertisement

Τι σημαίνει για εμάς η Hellas Direct; Τι αντιπροσωπεύει και ποιος είναι ο χαρακτήρας της ως εταιρεία;

Η απάντηση είναι εύκολη και άμεση. Η Hellas Direct είναι αυτό που απαιτούμε όλοι μας όταν πρόκειται για την ασφάλειά μας όπως και αυτή των αγαπημένων μας: Είναι άμεση, γρήγορη και σύγχρονη στη λειτουργία της και στην αντιμετώπιση των όποιων σχετικών θεμάτων και προβλημάτων μας.

Ταυτόχρονα, όμως, είναι και μια εταιρεία η οποία φροντίζει να βελτιώνεται διαρκώς. Δεν κάνει τίποτα απλώς και μόνο επειδή «έτσι γινόταν». Αναθεωρεί, επανεξετάζει, βελτιώνει. Και διορθώνει ό,τι χρειάζεται – αυτή είναι η εταιρική κουλτούρα της.

Advertisement
Advertisement

Είναι ένας από τους λόγους που την έκαναν να ξεχωρίζει και να διακρίνεται στον τομέα της ασφάλισης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Δέκα χρόνια επαγγελματικής πορείας

Πώς ξεκινάς κάτι από την αρχή σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες; Με έναν τρόπο: Με όραμα και πάθος για να επιτύχεις αυτό που έχεις βάλει ως στόχο.

Advertisement

Δέκα χρόνια πριν, στην Hellas Direct έκαναν αυτό ακριβώς! Ας το σκεφτούμε λίγο. Πώς ήμασταν το 2012; Δεν ήμασταν μόνο δέκα χρόνια νεώτεροι, βρισκόμασταν στην δίνη της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που αντιμετώπιζε έντονα η χώρα μας τότε.

Κι όμως. Οι τότε δυσκολίες δεν αποθάρρυναν τους ανθρώπους της εταιρείας. Τουναντίον, τους έκαναν να προσπαθούν ακόμα περισσότερο για να πετύχουν τους στόχους τους. Σήμερα, η Hellas Direct παρέχει ασφάλεια αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας και κατοικίας.

Advertisement

Πλέον τα ασφαλιστικά της προϊόντα είναι προσβάσιμα σε όλους, καθώς διατίθενται από όλα τα κανάλια διανομής, φυσικά δίκτυα και online. Έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε τρεις χώρες, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία και το 2023 διακρίθηκε για 4η φορά από τους Financial Times ως μία από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης!

Είναι η εταιρεία που έφερε πρώτη στην Ελλάδα την ασφάλιση με ακρίβεια ημέρας και ξεχωρίζει για την παροχή πολύ γρήγορης αποζημίωσης μέσω της υπηρεσίας Fast Track, με την οποία περισσότερες από τις μισές ζημιές της Hellas Direct κλείνουν έως και σε 24 ώρες!

Πώς το καταφέρνει αυτό: Διατηρώντας inhouse ομάδες για όλες τις υπηρεσίες της και αξιοποιώντας κάθε τεχνολογικό μέσο – και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Advertisement

Έτσι, αφενός παρέχει στους ανθρώπους της τα καλύτερα εργαλεία για να είναι άμεσοι και αποτελεσματικοί και αφετέρου προσφέρει στους πελάτες της όλα τα μέσα για να έχουν άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Κλείνοντας την πρώτη δεκαετία λειτουργίας της, η Hellas Direct αντλεί δύναμη από την ιστορία της και σχεδιάζει την επόμενη μέρα της. Για τον λόγο αυτό επέλεξε μια καμπάνια η οποία αποτυπώνει το πώς η εταιρεία συνεχίζει σήμερα την πορεία της, αντιμετωπίζοντας την κάθε πρόκληση σαν ένα νέο ξεκίνημα. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει το μήνυμα πως «είναι εδώ για τα καλά!».

Η καμπάνια της Hellas Direct
Το τηλεοπτικό σποτ της Hellas Direct αφηγείται την ιστορία της: Τα πρώτα της βήματα, δέκα χρόνια πριν. Τη διάθεσή της να ακούσει πραγματικά τους ασφαλισμένους. Τη φιλοδοξία της να θέσει τα δικά της standards και να ανεβάσει τον πήχη, φέρνοντας αλλαγές στον κλάδο.

Δέκα χρόνια μετά την έναρξη των δραστηριοτήτων της, η Hellas Direct έχει πλέον περισσότερους από 500.000 ασφαλισμένους και παρουσία σε τρεις χώρες. Με την νέα καμπάνια της υπενθυμίζει όσα έχει επιτύχει.

Ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του οδηγού, αστραπιαία διαχείριση ζημιών, ομάδες με πάθος να δίνουν λύση στη δύσκολη στιγμή μέρα και νύχτα, συνεργασίες που εξασφαλίζουν αξιοπιστία και ταχύτητα.

Με την τηλεοπτική της διαφήμιση -αλλά και με την καμπάνια, συνολικά- η Hellas Direct μοιράζεται το DNA της, τις αξίες της, όλα όσα πρεσβεύει και αυτά με τα οποία θέλει να συνδεθεί μελλοντικά.

Κατά συνέπεια, αυτά αντανακλώνται με σαφήνεια στο τηλεοπτικό σποτ. Σε αυτό μπορούμε να δούμε όλη την ιστορία της εταιρείας. Το δύσκολο ξεκίνημά της σε μη ευνοϊκές συγκυρίες, την επιμονή των ανθρώπων της να αλλάξουν τα ως τότε δεδομένα στον ασφαλιστικό κλάδο, θέτοντας ως επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων.

Τέλος, είναι σαφής η αναφορά στις επιτυχίες της αλλά και τα λάθη της, τα οποία δεν πτόησαν τους ανθρώπους αλλά τους έκαναν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ακόμα πιο αποφασιστικά. Με προσήλωση στην εξαιρετική εξυπηρέτηση και πάθος για λύσεις τη στιγμή που χρειάζεται, στόχος τους είναι να φροντίζουν  όχι μόνο για την ασφάλιση αλλά για την ασφάλεια. Όλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Here for Good: Νέα καμπάνια της Hellas Direct
Hellas Direct: Safe Roads Project για την ασφάλεια όλων
Hellas Direct και COSMOTE Insurance ενώνουν τις δυνάμεις τους