Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hatchback και Wagon εκδόσεις για το Tipo

Ελλάδα 18:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hatchback και Wagon εκδόσεις για το Tipo

ΝΕΑ

Hatchback και Wagon εκδόσεις για το Tipo

ΝΕΑ

Μεγαλώνει η οικογένεια του Tipo με τη Fiat να παρουσιάζει στο 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τόσο τη hatchback όσο και την Station Wagin έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/Seitan)

To μοντέλο που κέρδισε τον τίτλο «Best Buy Car» στα βραβεία Autobest για το 2016, αποκτά πλέον εκτός από την 4θυρη, τόσο 5θυρη όσο και wagon εκδοχή για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού.

Με σλόγκαν «δεν χρειάζεσαι πολλά για να πάρεις πολλά», το Tipo που έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο στη Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Μάιο και που το NewsAuto σας έχει συστήσει με ένα ενδιαφέρον video που μπορείτε να θυμηθείτε πατώντας εδώ, προσπαθεί να διεκδικήσει πλέον σημαντικό μερίδιο αγοράς παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

Advertisement
Advertisement

Το 5θυρο μοντέλο έχει μήκος 4.37mm, πλάτος 1.79mm και ύψος 1.50mm, ενώ το Wagon έχει επιπλέον μήκος 20mm ενώ το ύψος του αυξάνεται κατά μόλις 1mm. Όσο για τους χώρους αποσκευών, ορίζονται στα 440 και 550lt αντίστοιχα.

To νέο Tipo Station Wagon

To νέο Tipo Station Wagon

Οι δύο νέες εκδόσεις θα χρησιμοποιούν τους ίδιους κινητήρες με τη sedan έκδοση. Δηλαδή έχουμε τρεις εκδόσεις, με τριών διαστάσεων κινητήρες και επιλογή τριών ειδών καυσίμου. Στο μέτωπο της βεζίνης έχουμε τον Fire 1.4lt των 95 αλόγων, τον 1.4lt T-Jet των 120 αλόγων και τον 1.6lt E-torQ των 110 ίππων. Στο μέτωπο των πετρελαιοκινητήρων, έχουμε τον 1.3 Multijet 95 αλόγων και τον 1600άρη Multijet των 120 ίππων. Τέλος υπάρχει και η έκδοση διπλού καυσίμου, που συνδυάζει τον 1400άρη T-jet των 120 ίππων και LPG κινητήρα.

Το «3» αποτελεί τον σταθερό αριθμό και στις επιλογές στα συστήματα μετάδοσης αφού έχουμε 5άρι και 6άρι χειροκίνητο αλλά και αυτόματο.

H 5θυρη εκδοχή του Fiat Tipo

H 5θυρη εκδοχή του Fiat Tipo