Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Toyota Corolla από την Hoonigan έτοιμη για ταινίες δράσης!

Ελλάδα 9:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Toyota Corolla από την Hoonigan έτοιμη για ταινίες δράσης!

ΝΕΑ

H Toyota Corolla από την Hoonigan έτοιμη για ταινίες δράσης!

ΝΕΑ

H Hoonigan, γνωστή από τη σειρά βίντεο “Gymkhana” με πρωταγωνιστή τον Ken Block, παρουσίασε μία φτιαγμένη Corolla με τροποποιήσεις που την κάνουν ιδανική ως όχημα για τα απίστευτα γυρίσματα που πραγματοποιεί. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ως όχημα κατάλληλο για γυρίσματα η εν λόγω Toyota Corolla φέρει αποσπώμενο γερανό για τη στήριξη της κάμερας, ο οποίος αποθηκεύεται μέσα στο αυτοκίνητο, όπως και η πανάκριβη Red Dragon κάμερα με τον φακό της και το gimbal. Ο γερανός ελέγχεται μέσω joystick με τις εικόνες από την κάμερα να προβάλλονται σε οθόνες LCD. Η δημιουργία της Hoonigan φέρει και bucket καθίσματα της NRG FRP και ζώνες συγκράτησης έξι σημείων, για να είναι όλο το πλήρωμα στην… θέση του ακόμη και σε extreme σκηνές καταδίωξης.

toyota-corolla-hoonigan-sema-2018-640

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αυτή την Corolla ως όχημα υποστήριξης σε γυρίσματα είναι το γεγονός ότι μπορεί να κυκλοφορήσει καθόλα νόμιμα στο δρόμο και να μεταβεί χωρίς τρέιλερ εκεί που χρειάζεται να είναι.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλο ενδιαφέρον βέβαια παρουσιάζουν οι εξωτερικές βελτιώσεις που δίνουν έναν αέρα “rally car” στο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας. Τα ελατήρια της ανάρτησης έχουν αντικατασταθεί με νέα της RSR, έχουν προστεθεί αποστάτες της ST Suspension και οι πανέμορφες ζάντες αλουμινίου Integrale των 17 ιντσών ανήκουν στην Fifteen52.

toyota-corolla-hoonigan-sema-2018-640-2

Οι μόνες αλλαγές που εντοπίζονται για τον κινητήρα αφορούν το φιλτροκούτι και το φίλτρο αέρα από τις HPS Performance και AEM αντίστοιχα, ενώ η εξάτμιση είναι της Ark Performance.

Advertisement

toyota-corolla-hoonigan-sema-2018-640-3

Φυσικά την παράσταση κλέβουν οι έξτρα μεγάλοι προβολείς της Hella, το χείλος του εμπρός προφυλακτήρα της APR Performance και το βινύλιο που καλύπτει όλο το αμάξωμα της Corolla. Την εικόνα ολοκληρώνει η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος.

Advertisement