Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό της Suzuki!

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό της Suzuki!

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό της Suzuki!

ΝΕΑ

Το Suzuki eVX είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV, του οποίου η έκδοση παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά έως το 2025.

Advertisement
Advertisement

Ο στόχος των μηχανικών της Suzuki ήταν να συνδυάσουν στο eVX το DNA των τετρακίνητων μοντέλων της μάρκας με έναν φουτουριστικό σχεδιασμό. Ο οποίος διατηρεί τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά χαρακτηριστικά των SUV της μάρκας.

Στην πράξη το πρωτότυπο εξελίχθηκε για να μεταφέρει την 4×4 κληρονομιά της μάρκας στη νέα εποχή του ηλεκτρισμού διατηρώντας την οδηγική εμπειρία ενός Suzuki SUV.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Auto Expo 2023 στο Nέο Δελχί, o πρόεδρος της Suzuki ανέφερε χαρακτηριστικά «είμαι ενθουσιασμένος για την αποκάλυψη του eVX, του πρώτου παγκόσμιας εμβέλειας EV SUV της Suzuki.

Πρωταρχικό μέλημα του Suzuki Group αποτελεί η αντιμετώπιση της παγκόσμιας υπερθέρμανσης του πλανήτη. Για αυτό εφαρμόζουμε μία σειρά από μέτρα παγκόσμιας κλίμακας με στόχο τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Στη Suzuki συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, προϊόντα εξέχουσας αξίας βελτιώνοντας συνεχώς τον τρόπο ζωής και μετακίνησης».

Advertisement

Το Concept Model eVX ακολουθεί και την παράδοση της Suzuki στα κόμπακτ μοντέλα, καθώς το μήκος του είναι 4,30 μέτρα (πλάτος 1,80 μέτρα και ύψος 1,60), ενώ η μπαταρία του έχει ενεργειακή χωρητικότητα 60,0 kWh. Και εξασφαλίζει αυτονομία που φτάνει τα 550 χιλιόμετρα με βάση τον MIDC (τροποποιημένος κύκλος οδήγησης Ινδίας).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Suzuki Vitara Full Hybrid AllGrip
Γνωρίζετε ποιο είναι το πρώτο δίκυκλο της Suzuki; (+video)
Suzuki S-Cross, για τα πάντα (+video)