Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H SsangYong στοχεύει στο Wrangler της Jeep

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H SsangYong στοχεύει στο Wrangler της Jeep

ΝΕΑ

H SsangYong στοχεύει στο Wrangler της Jeep

ΝΕΑ

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό αλλά η κορεατική εταιρία δεν κρύβει πως εξετάζει το ενδεχόμενο της παραγωγής ενός μοντέλου που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Wrangler της Jeep.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η SsangYong μπορεί να απουσίαζε για αρκετό διάστημα από την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά το Tivoli που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Ρώμη και στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει στις επόμενες μέρες, είναι το εφαλτήριο για μία νέα περίοδο. Η κορεατική εταιρία επιστρέφει με ένα σύγχρονο SUV, αλλά δίχως να ξεχνά τις γνήσιες 4×4 ρίζες της και μεγαλοστέλεχος της SsangYong δήλωσε πρόσφατα στο βρετανικό Autocar πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός αντί-Wrangler.

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε στο κοντινό μέλλον θα δούμε ένα νέο μοντέλο με αυξημένες 4×4 δυνατότητες -σε σχέση με το Tivoli- που θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες του Tivoli (δηλ. 1.6 βενζίνης με 128 PS και 1.6 ντίζελ με 115 PS). Το νέο SsangYong θα προτάσσει την σύγχρονη σχεδίαση του σε συνδυασμό με την μεγάλη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και ένα κλαστικό σύστημα τετρακίνησης. Από την άλλη, αν τα σχέδια των Κορεατών δεν βγαίνουν, τότε πιο πιθανό είναι να δούμε μία hardcore εκτός δρόμου εκδοχή του Tivoli.

Advertisement
Advertisement