Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H SsangYong παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο Korando

Ελλάδα 0:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H SsangYong παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο Korando

ΝΕΑ

H SsangYong παρουσιάζει το νέο ανανεωμένο Korando

ΝΕΑ

Η κορεάτικη εταιρεία παρουσιάζει την ανανεωμένη εκδοχή του Korando, το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο 2017 με νέα πιο δυναμική εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Το ανανεωμένο SsangYong Korando ξεκινά την εμπορική του πορεία άμεσα στην Κορέα, ενώ αργότερα μέσα στο έτος θα διατεθεί και σε άλλες αγορές.Όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε η εταιρεία, το μεσαίο SUV  της SsangYong αποκτά ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα με LED, που παραπέμπουν σε εκείνα του Tivoli, και διαφορετικής σχεδίασης μάσκα. Το πίσω μέρος παραμένει ίδιο χωρίς αλλαγές, με την εταιρεία να τοποθετεί στο μοντέλο νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο τιμόνι, αλλά και ο ανασχεδιασμένος πίνακας οργάνων, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει μεταξύ 6 διαφορετικών χρωματισμών. Επίσης, στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί οθόνη αφής 7 ιντσών και στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου υπάρχει πλέον, ένα ηχοσύστημα από την Harman Audio. Στον τομέα των κινητήρων παραμένει το μηχανικό σύνολο πετρελαίου 2,2 e-XDi, με απόδοση 178 ίππων και 40,8 Kg ροπής στις 1.400 με 2.800 σ.α.λ. Το συγκεκριμένο μοτέρ συνεργάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο με ισάριθμες σχέσεις.

Advertisement
Advertisement