Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Skoda στη μάχη με τον Κορονοϊό

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Skoda στη μάχη με τον Κορονοϊό

ΝΕΑ

H Skoda στη μάχη με τον Κορονοϊό

ΝΕΑ

Η Skoda αναπτύσσει δράσεις για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στην Τσεχία που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον Κορονοϊό, ενώ χρηματοδοτεί και την παραγωγή μασκών για τα νοσοκομεία.

Advertisement
Advertisement

Σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, καμία αυτοκινητοβιομηχανία δεν μπορεί να λείπει από τις προσπάθειες σε παγκόσμιο επίπεδο για τον περιορισμό των απωλειών από την πανδημία. Η Skoda που έχει κατ’ επανάληψη δείξει ιδιαίτερα μεγάλη κοινωνική ευαισθησία στις περιοχές όπου «βασίζεται» η παραγωγή των αυτοκινήτων της και όχι μόνο, προχώρησε σε σημαντικά βήματα βοήθειας των φορέων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης αυτής της πανδημίας που απασχολεί τον πλανήτη.

Advertisement
Advertisement

Με την παροχή 200 αυτοκινήτων για τις ανάγκες των μετακινήσεων προσωπικού και υλικών σε νοσοκομεία της Τσεχίας αλλά και άλλες δομές εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού πολιτών αλλά και την χρηματοδότηση για τη σχεδίαση, εξέλιξη και παραγωγή τω ν επαναχρησιμοποιούμενων μασκών FFP3 από τρισδιάστατους εκτυπωτές για τις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η Skoda αποδεικνύει έμπρακτα τη διάθεσή της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.