Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Koilakos: Αποκτήστε το νέο σας Skoda με επιτόκιο 3,9% & 4 χρόνια εγγύηση

Ελλάδα 7:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Koilakos: Αποκτήστε το νέο σας Skoda με επιτόκιο 3,9% & 4 χρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Skoda Koilakos: Αποκτήστε το νέο σας Skoda με επιτόκιο 3,9% & 4 χρόνια εγγύηση

ΝΕΑ

Αυτή είναι ιδανική στιγμή να αποκτήσετε το νέο σας Škoda από την Škoda Koilakos με τους πιο προνομιακούς όρους της αγοράς!

Advertisement
Advertisement

Ονειρεύεστε να αποκτήσετε το νέο σας Škoda σε προσιτή τιμή και με τους καλύτερους όρους της αγοράς; Αν ναι, τώρα είναι η στιγμή! Σε μια περίοδο που οι τόκοι στα δάνεια είναι πιο υψηλοί από ποτέ, η Škoda Koilakos ταράζει τα νερά! Πώς; Προσφέροντας ευέλικτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με προνομιακό επιτόκιο ύψους 3,9% για τέσσερα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της: Fabia, Scala και Kamiq. Μάλιστα, δε μένει εκεί, καθώς συνοδεύει την αγορά τους και με 4 χρόνια εγγύηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω μοντέλα Škoda είναι και ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ! Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα το προφίλ των διαθέσιμων μοντέλων της Škoda Koilakos που εντάσσονται στην ειδική αυτή ενέργεια.

 Νέο Škoda Fabia: Το προσιτό και εκλεπτυσμένο «μικρό» της Škoda Koilakos

Advertisement
Advertisement

 Η τέταρτη γενιά του Škoda Fabia ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία του! Συνδυάζοντας αρμονικά το κομψό design με το μοντέρνο τεχνολογικά προφίλ του, μόνο απαρατήρητο δεν περνά. Διαθέτοντας το πιο ευρύχωρο Port Package  και τον χαμηλότερο συντελεστή οπισθέλκουσας της κατηγορίας, βάζει τον πήχη ψηλότερα από ποτέ. Επιπλέον, οι 9 αερόσακοι, οι αμέτρητες Simply Clever λύσεις, η ασυναγώνιστη συνδεσιμότητα και ο διζωνικός κλιματισμός το καθιστούν ως την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Škoda Scala: To απολαυστικό hatchback

Advertisement

Η σιλουέτα του Škoda Scala αναδεικνύει το sport προφίλ του, κυρίως χάρη στα χαρακτηριστικά εμπρός και πίσω full led φώτα. Το εντυπωσιακό μαζί του όμως, είναι ότι προσφέρει αμέτρητες τεχνολογικές δυνατότητες που συνήθως δεν συνοδεύουν τα μικρομεσαία hatchback. Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα υποστήριξης και η νέα γενικά infotainment, κάνουν το ταξίδι ασφαλέστερο από ποτέ, χωρίς να περιορίζουν την απόλαυση της οδήγησης!

Advertisement

Νέο Skoda Kamiq: Ένα ασυγκράτητο SUV σε διαστάσεις city car

Το Škoda Kamiq έχει καταφέρει το αδύνατο: να είναι το τέλειο crossover, συνδυάζοντας τον δυναμισμό του SUV με την πρακτικότητα ενός city car. Είναι υπερυψωμένο αλλά συμπαγές σε μέγεθος, χαρακτηριστικά που το… καταδικάζουν να ξεχωρίσει! Εκτός από το εξωτερικό του όμως και η καμπίνα αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, διαθέτοντας εξαιρετική ευρυχωρία, ελκυστικό διάκοσμο και ψηφιακή τεχνολογία αιχμής. Την ίδια ώρα, η ασφάλεια παραμένει σε πρώτο πλάνο με καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για την προστασία οδηγού και επιβατών.

Μην καθυστερείτε άλλο: Το νέο σας Škoda σας περιμένει στη Škoda Koilakos!

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επωφεληθείτε άμεσα από την προσφορά της Škoda Koilakos και να κάνετε δικό σας το νέο σας Škoda με χαμηλό επιτόκιο και 4 χρόνια εγγύηση, επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τους ανθρώπους της. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα ŠKODA Koilakos (Showroom – service – aνταλλακτικά)

Διεύθυνση: Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 330

Τηλέφωνο: 210 90 15 100

Μάθετε τα πάντα για τη ŠKODA Koilakos στο koilakos.gr/skoda ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.