Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

H σχεδιαστική γλώσσα του Volkswagen Tiguan

Ελλάδα 6:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H σχεδιαστική γλώσσα του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

H σχεδιαστική γλώσσα του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Κάθε Volkswagen χαρακτηρίζεται από εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Πολυάριθμες επιλογές εξατομίκευσης, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας, προσωπικό Tiguan και μία ματιά στην πληθώρα διαθέσιμων επιλογών, θα σας κάνει να εκπλαγείτε.

Advertisement
Advertisement

Όμως παράλληλα, κάθε μοντέλο της Volkswagen χαρακτηρίζεται και από σαφή σχεδιαστική γλώσσα. Το Tiguan δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Η συνολική εμφάνιση της νέας γενιάς του γερμανικού SUV σημαίνει ότι η καρδιά και το μυαλό σας είναι πιθανό να πάρουν ταυτόχρονα την ίδια απόφαση. Oι διακριτικές αναλογίες του νέου Tiguan του χαρίζουν αμέσως μια δυναμική παρουσία.

Η σχεδιαστική ομάδα της μάρκας από το Βόλσφμπουργκ, με επικεφαλής τον Klaus Bischoff, έδωσε στη δεύτερη γενιά του δημοφιλούς compact SUV μία ομολογουμένως κομψή εμφάνιση. Όχι τυχαία, κέρδισε πριν μερικούς μήνες και το «Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού».

Advertisement
Advertisement

Το νέο Tiguan είναι μακρύτερο, πλατύτερο και χαμηλότερο σε ύψος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Αυτές οι νέες διαστάσεις έχουν επιτευχθεί λόγω χρήσης της νέας πλατφόρμας MQB, με αποτέλεσμα το να έχει πιο εντυπωσιακό προφίλ αναλογικά με τι ισχύει στα ανταγωνιστικά μοντέλα της κατηγορίας.

Tiguan-e640