Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Regera θα είναι ένα υβριδικό θηρίο!

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Regera θα είναι ένα υβριδικό θηρίο!

ΝΕΑ

H Regera θα είναι ένα υβριδικό θηρίο!

ΝΕΑ

Η Koenigsegg έριξε φως στο μυστήριο του «Megacar» που θα παρουσιάσει στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και το οποίο θα φέρει το όνομα «Regera».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanAuto)

Η μετάφραση αυτής της σουηδικής λέξεις είναι… «θα βασιλεύει» και είναι ενδεικτική των προθέσεων της σκανδιναβικής μάρκας. Όπως άλλωστε και η σύντομη ανακοίνωση που έκανε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook.

Σε αυτή αποκάλυψε πως πρόκειται για το πρώτο υβριδικό «Megacar», που θα στέκει στο πλάι της «αδερφής» One:1 των 1340 PS. Δεν αποκάλυψε τη συνολική του ισχύ, μόνο αυτή που θα παρέχεται από τους ηλεκτροκινητήρες και θα φτάνει τα 700 PS!

Advertisement
Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Αυτό το όνομα είναι αρμοστό για ένα όχημα που προσφέρει πρωτόγνωρο συνδυασμό ισχύος, απόκρισης και πολυτέλειας». Μάλιστα, οι άνθρωποι της Koenigsegg σημειώνουν πως η Regera έχει διχασμένη προσωπικότητα τύπου… «Δόκτωρ Τζέκιλ και Κύριος Χάιντ». Ενδιαφέρων παραλληλισμός, ανάλογος της επιλογής της Asterion από τη Lamborghini που αναφερόταν στο… υβρίδιο της μυθολογίας, τον Μινώταυρο.

Τι άλλο μας αποκάλυψε η Koenigsegg; Πως για πρώτη φορά θα έχει δύο μοντέλα σε παράλληλη παραγωγή, πως η Regera θα έχει χαμηλό βάρος, πως θα αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο της One:1 sσε πίστα και πως θα είναι το ισχυρότερο όχημα παραγωγής εκεί έξω.

Θέλετε κι άλλα; Υπομονή μέχρι την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης…