Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πρώτη teaser φωτογραφία του νέου crossover Renault

Ελλάδα 20:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πρώτη teaser φωτογραφία του νέου crossover Renault

ΝΕΑ

H πρώτη teaser φωτογραφία του νέου crossover Renault

ΝΕΑ

H Renault έφερε στο φως της δημοσιότητας την πρώτη teaser φωτογραφία ενός νέου μοντέλου, το οποίο θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των crossover και αναμένεται να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του, ως πρωτότυπο, το προσεχές φθινόπωρο κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Μόσχας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Καταρχήν, εάν δεν είστε γνώστες της ρωσικής αγοράς, να σας ενημερώσουμε ότι η Renault διαθέτει ήδη ένα σχεδόν παρόμοιο μοντέλο με το γνωστό μας Captur, με αλλαγές σε ότι αφορά τις διαστάσεις, όντας μεγαλύτερο σε μήκος, εφοδιασμένο με σύστημα τετρακίνησης AWD, αλλά και ονοματολογία, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ονομάζεται Kaptur.

renault-kaptur-russain-spec (1)-chariatis-530

Σε ότι αφορά το νέο μοντέλο, o Γάλλος κατασκευαστής τονίζει ότι είναι προς το παρόν είναι πρωτότυπο, αλλά σε εν ευθέτω χρόνο θα βγει κανονικά σε παραγωγή, με τη διάθεσή του να είναι σχεδόν σε όλο τον κόσμο, αρχής γενομένης από τη Ρωσία. Μάλιστα, για να δώσουν μεγαλύτερα κίνητρα προς τη συγκεκριμένη αγορά, το μοντέλο θα κατασκευάζεται στην ίδια μονάδα, στα περίχωρα της Μόσχας, με το Kaptur. Από την πρώτη εικόνα μπορούμε να διακρίνουμε την χαρακτηριστική εμπρόσθια μάσκα της Renault, η οποία διαθέτει επανασχεδιασμένη γρίλια, αλλά και προφυλακτήρα. Σύμφωνα με πηγές, το νέο πρωτότυπο crossover θα διαθέτει μία σχεδιαστική γραμμή που θα φέρει αρκετά κοινά στοιχεία με ένα κουπέ αμάξωμα, ενώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος θα του δίνει το απαραίτητο περιπετειώδες look.

Advertisement

renault-kaptur-russain-spec-chariatis-640