Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renault Clio

Ελλάδα 3:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renault Clio

ΝΕΑ

H πρώτη εικόνα του ανανεωμένου Renault Clio

ΝΕΑ

Η ανανέωση για το Renault Clio είχε προαναγγελθεί και τώρα, όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες που «διέρρευσαν», ήρθε η ώρα της αποκάλυψης.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες εικόνες του ανανεωμένου γαλλικού σούπερ μίνι, έρχονται από τα γυρίσματα του διαφημιστικού video με το οποίο θα λανσαριστεί.

Η σημασία του Clio μέσα στη γκάμα της Renault, είναι τεράστια και αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Η γαλλική εταιρεία πάντα φρόντιζε την εικόνα αλλά και το συνολικό υπόβαθρο του μικρού τους μοντέλου που ανέκαθεν είχε σημαντικό ρόλο στις αγορές όπου διατίθεται. Τώρα, το πλαίσιο της ανανέωσης του μοντέλου που είναι κοντά μας από τo 2019 (στην πέμπτη του γενιά), βλέπουμε μια εντυπωσιακά πιο σύγχρονη προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

Η εικόνα με τα φώτα ημέρας στο μπροστινό μέρος που διακρίνεται από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν στο πλαίσιο του γυρίσματος για το διαφημιστικό video (διακρίνεται και το camera car), δίνουν στο Clio μια αίσθηση πολύ φρεσκιας πρότασης. Η φωτιστική υπογραφή του μοντέλου απέχει αρκετά από την υπάρχουσα αντίστοιχη και καταφέρνει να ανανεώσει σημαντικά την εικόνα του Clio.

To Clio, θα συνεχίσει προφανώς χωρίς σημαντικές αλλαγές στη γκάμα των εκδόσεων και των κινητήρων σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε σήμερα- πλην μιας προσθήκης που όμως δεν είναι επιβεβαιωμένη. Η νέα έκδοση που περιμένουμε να δούμε αν θα λανσαριστεί παράλληλα με την ανανέωση του μοντέλου, είναι η υβριδική E-Tech που συνδυάζει τον 1.600άρη κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτροκινητήρες και μια μικρή μπαταρία 1,2 kWh.

Advertisement

Δεν αποκλείεται το λανσάρισμα της ανανεωμένης εκδοχής να γίνει νωρίτερα από το καλοκαίρι και το μοντέλο να είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η συνεργασία Panerai και Brabus είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα
Αστυνομία με… muscle cars (+video)
BMW x NVIDIA: Μια μοτοσικλέτα για την Lara Croft

Advertisement