Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πρώτη εικόνα της ανανεωμένης Mercedes GLA

Ελλάδα 0:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H πρώτη εικόνα της ανανεωμένης Mercedes GLA

ΝΕΑ

H πρώτη εικόνα της ανανεωμένης Mercedes GLA

ΝΕΑ

Με μια teaser εικόνα που ανάρτησε η Mercedes στα social media, ανακοίνωσε επίσημα ότι στην έκθεση του Ντιτρόιτ θα κάνει την εμφάνισή της και η ανανεωμένη GLA.

Advertisement
Advertisement

Eπιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η Μercedes θα μας παρουσιάσει το ανανεωμένο μικρομεσαίο crossover της την ερχόμενη Δευτέρα, όπου ανοίγει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ. Μάλιστα, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου, από την οποία μπορούμε να διακρίνουμε ορισμένες από τις αλλαγές που θα έχουμε. Έτσι, η ανανεωμένη GLA αναμένεται να έχει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, μάσκα και φωτιστικά σώματα, ενώ διαφορετικής σχεδίασης αναμένεται να είναι και ο πίσω προφυλακτήρας. Επίσης, η εταιρεία θα εμπλουτίσει την παλέτα εξωτερικών χρωμάτων του αυτοκινήτου με νέες επιλογές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο εσωτερικό του μοντέλου θα υπάρξουν μικρής έκτασης αναβαθμίσεις-αλλαγές, όπως η τοποθέτηση μεγαλύτερης οθόνης στο κέντρο του ταμπλό, νέες επενδύσεις στα καθίσματα και στις πόρτες και άλλα. Σε μηχανικό επίπεδο τώρα, περιμένουμε την προσθήκη ενός νέου «βασικού» βενζινοκινητήρα στα 1,6 λίτρα με απόδοση στα 102 άλογα. Παράλληλα η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε όλη η γκάμα κινητήρων του μοντέλου, να είναι βελτιωμένη σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Advertisement
Advertisement