Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Prior Design «βελτιώνει» τη νέα Toyota Supra

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Prior Design «βελτιώνει» τη νέα Toyota Supra

ΝΕΑ

H Prior Design «βελτιώνει» τη νέα Toyota Supra

ΝΕΑ

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή της στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, η νέα Toyota Supra ήδη έχει βρεθεί στα χέρια βελτιωτικών οίκων, όπως της Prior Design, η οποία δεν άφησε να χαθεί η ευκαιρία και να την κοσμήσει με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του γερμανικού οίκου, που δημοσιεύθηκαν αρχικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας δείχνουν μία Supra με επιθετική σχεδιαστική γραμμή. Βασικά χαρακτηριστικά του νέου «πακέτου» αποτελούν ο νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρας, ο ιδιαίτερος εμπρός αεραγωγός, τα φουσκωμένα φτερά, οι μεγαλύτεροι τροχοί, η ευμεγέθης πίσω αεροτομή και η μικρότερη απόσταση από το έδαφος. Σε ότι αφορά βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη, ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα. Απλά, θεωρούμε, ότι είναι θέμα χρόνου, να αποκαλυφθούν διάφορες παραλλαγές σε ισχύ και ροπή, του ήδη υπάρχοντος κινητήρα. Θα πρέπει επίσης να υπολογίζουμε ότι το μοντέλο-προκάτοχος είχε αποτελέσει βάση για δεκάδες βελτιωτές, με την ισχύ να ξεπερνούσε πολλές φορές τους 1.000 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η τέταρτης γενιάς Toyota Supra εφοδιάζεται με έναν made by BMW, εξακύλινδρο σε σειρά τρίλιτρο σύνολο, που αποδίδει 340 ίππους και 51,0 kgm ροπής, που δίνει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 km/h σε 4,3 δευτ., τελική 250 km/h). Οι πωλήσεις της νέας Supra, σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, θα ξεκινήσουν από το προσεχές καλοκαίρι, με τις τιμές να αγγίζουν τις €55.000.