Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Prior Design παρουσίασε body kit για το Lexus LFA (+video)

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Prior Design παρουσίασε body kit για το Lexus LFA (+video)

ΝΕΑ

H Prior Design παρουσίασε body kit για το Lexus LFA (+video)

ΝΕΑ

Η Prior Design είναι γνωστή για τις προτάσεις της που αλλάζουν από λίγο έως πολύ, ανάλογα με τη διάθεση του πελάτη, την εμφάνιση sport και ακριβών αυτοκινήτων αλλά εδώ με την πρότασή της για το Lexus LFA, μάλλον το παράκανε.

Advertisement
Advertisement

Με δεδομένο το ότι η Lexus έφτιαξε μόλις 500 LFA, η πρόταση της Prior Design είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε «για λίγους».

Άλλωστε, πόσοι από τους 500 που έχουν βάλει στο χέρι αυτό το ιδιαίτερο supercar της Lexus, με τον χαρισματικό V10 θα θελήσουν να αλλάξουν έστω και μια λεπτομέρεια στην εμφάνιση του υπερσπάνιου αυτού μοντέλου. Ούτως ή άλλως, από αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς, κάποια από τα LFA έχουν υποστεί επεμβάσεις από τους ιδιοκτήτες αλλά είναι πολύ επιφανειακές και «light». H Prior Design, γνωστή και από άλλες προτάσεις αντίστοιχες, κάνει τη δική της πρόταση για ένα body kit που χωρίς να περιλαμβάνει ιδιαίτερα ακραίες λεπτομέρειες –πλην της τεράστιας αεροτομής- καταφέρνει και κάνει το LFA αρκετά πιο επιθετικό, χωρίς να του αφαιρεί κάτι από το σχεδιαστικό στίγμα που εξ αρχής η Lexus έχει δώσει στο μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το video που έχουμε πιο κάτω, φαίνεται πραγματικό αλλά είναι προϊόν ψηφιακής επεξεργασίας με ειδικό πρόγραμμα που συνήθως χρησιμοποιείται για εφέ στον κινηματογράφο. Σίγουρα δεν είναι αυτό που θα περιγράφαμε ως «κομψό», αλλά είναι σίγουρα τολμηρό και θα έκανε το LFA να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο στο δρόμο. Το μπροστινό μέρος του κιτ αποτελείται από μια επανασχεδιασμένη διαμόρφωση του προφυλακτήρα με διαφορετικούς αεραγωγούς και διαφορετικούς προβολείς. Οι αλλαγές συνεχίζονται στο πίσω μέρος, όπου η Prior Design έχει επίσης μεγαλώσει τις καμάρες πάνω από τους τροχούς και προσθέτει πτερύγια που τονίζουν την εμφάνιση του πίσω μέρους, όπου φιλοξενείται η μεγάλη σταθερή αεροτομή (που μοιάζει ίδια με της LFA Nurburgring Edition). Τέλος, ιδιαίτερα τονισμένος είναι και ο διαχύτης του πίσω προφυλακτήρα και αλλαγμένα τα φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Hyundai i30 N της Prior Design φαίνεται έτοιμο για WRC
Νέο Lexus NX: Ντεμπούτο στις 12 Ιουνίου
Video: Στο λιμάνι της Ancona με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (Επ.3)

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement