Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche επιβεβαιώνει τις έρευνες από τις Αρχές

Ελλάδα 14:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Porsche επιβεβαιώνει τις έρευνες από τις Αρχές

ΝΕΑ

H Porsche επιβεβαιώνει τις έρευνες από τις Αρχές

ΝΕΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche δήλωσε ότι είναι καθήκον του να οδηγήσει την εταιρεία σε ένα νέο τρόπο διοίκησης.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche, Oliver Blume, επιβεβαίωσε ότι οι Εισαγγελείς και οικονομικοί επιθεωρητές ερεύνησαν και το γραφείο του στο πλαίσιο της εφόδου που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είναι αλήθεια ότι πολλά γραφεία της Porsche ερευνήθηκαν στις 28 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου μου», δήλωσε ο Blume στην εφημερίδα Handelsblatt, τονίζοντας πως δεν μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Οι εισαγγελείς της Στουτγκάρδης έχουν ξεκινήσει μια προκαταρκτική έρευνα εναντίον του Blume, ανέφερε η Stuttgarter Nachrichten την περασμένη εβδομάδα. Η έρευνα επικεντρώνεται στην υποψία υπερβολικών πληρωμών στον πρώην σύμβουλο επιχειρήσεων, Uwe Hueck, σύμφωνα με την έκθεση.

Η Porsche είχε προηγουμένως εξετάσει το ζήτημα της αποζημίωσης των συμβούλων και «αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επιδιώξει συζητήσεις με τις φορολογικές αρχές», ανέφερε ο Blume στη Handelsblatt.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Porsche δήλωσε ότι είναι καθήκον του να είναι αυτός που με το παράδειγμά του θα οδηγήσει την εταιρεία σε ένα νέο τρόπο διοίκησης.

Advertisement

Η εφημερίδα Handelsblatt θεωρεί αξιοσημείωτο ότι σε συνέντευξη που είχε με τον Blume μερικές ημέρες πριν από την έφοδο των εισαγγελικών αρχών, πάνω στο γραφείο του δεν υπήρχε επιτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής αλλά και ούτε καν ένα κομμάτι χαρτί!

 

Advertisement