Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πιο τρελή Mustang που φτιάχτηκε ποτέ (+video)

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H πιο τρελή Mustang που φτιάχτηκε ποτέ (+video)

ΝΕΑ

H πιο τρελή Mustang που φτιάχτηκε ποτέ (+video)

ΝΕΑ

Διέρρευσαν εικόνες της ακραίας Mustang GTD που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Monterey Car Week.

Advertisement
Advertisement

Η Ford μας είχε προετοιμάσει για κάτι εντυπωσιακό στο περίφημο Monterey Car Week της Καλιφόρνια και το μυαλό όλων πήγε φυσικά στην Mustang. Οι προβλέψεις τελικά επιβεβαιώθηκαν καθώς οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν πριν την επίσημη παρουσίαση μας δείχνουν την ακραία έκδοση GTD της αμερικανικής φίρμας.

Η πρώτη εικόνα δημοσιεύτηκε μέσω ενός YouTuber ο οποίος βρέθηκε μπροστά στο αγρίμι της Ford. Παρά το γεγονός ότι η Ford είχε διαρρεύσει ότι η αγριεμένη έκδοση της Mustang θα είχε τον κινητήρα στο πίσω μέρος (μπροστά από τον πίσω άξονα) τελικά η GTD εξακολουθεί να έχει τον κινητήρα στο εμπρός μέρος, απλά έχει μετακινηθεί λίγο πιο πίσω (πίσω από τον εμπρός άξονα).

Οι εικόνες επίσης μας δείχνουν μια εντελώς καινούρια μάσκα με πιο επιθετικό σχεδιασμό, καινούριο καπό με γρίλιες για είσοδο αέρα και νέα φτερά με μεγάλους αεραγωγούς στα πλευρικά για καλύτερη αεροδυναμική και ψύξη του κινητήρα. Τις ζάντες επίσης δεν τις έχουμε συναντήσει σε άλλο μοντέλο Mustang, ενώ στο πίσω μέρος δεσπόζει ένας μεγάλος διαχύτης.

Advertisement
Advertisement

Η Ford έχει ανακοινώσει ότι η Mustang GTD θα κατασκευάζεται στα κεντρικά της Multimatic στον Καναδά, εκεί δηλαδή που κατασκευάζονται τα Ford GT και τα περισσότερα αγωνιστικά μοντέλα της Mustang. Θα πρέπει να κάνουμε μερικές ημέρες ακόμα υπομονή για να δούμε ολοκληρωμένη την ακραία αυτή έκδοση της Mustang.

Πρώτη γεύση από τη νέα Mustang GTD.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο V8 της Mustang δεν θα πεθάνει ποτέ
Ford Performance: Ντεμπούτο για την Mustang Dark Horse R
Αυτή είναι η Ford Mustang Mach-E Rally

Advertisement