Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Οι ποτηροθήκες των Peugeot είναι τρισδιάστατα τυπωμένες

Ελλάδα 14:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι ποτηροθήκες των Peugeot είναι τρισδιάστατα τυπωμένες

ΝΕΑ

Οι ποτηροθήκες των Peugeot είναι τρισδιάστατα τυπωμένες

ΝΕΑ

Η Peugeot ένωσε τις δυνάμεις της με την HP για να δημιουργήσει μια νέα σειρά τρισδιάστατων εκτυπωμένων αξεσουάρ με… άγρια ​​εμφάνιση για το 308.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα δείχνουν αυτή είναι μόνο η αρχή για την Peugeot και την τρισδιάστατη εκτύπωση.

Ποτέ δεν φανταζόμαστε ότι θα ασχοληθούμε τόσο με το σχεδιασμό μίας ποτηροθήκης. Όμως ας είμαστε ειλικρινείς, το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Δήλωσαν οι τεχνικοί τόσο της Peugeot όσο και της HP.

Στην συλλογή των αξεσουάρ υπάρχει μια θήκη για γυαλιά ηλίου, μια ποτηροθήκη και μια θήκη τηλεφώνου/καρτών διαθέσιμα σε δύο χρώματα: Στο πράσινο της μέντας ή σε μαύρο. Όλα είναι τυπωμένα χρησιμοποιώντας ένα ολοκαίνουργιο εύκαμπτο πολυμερές που ονομάζεται Ultrasint thermoplastic polyurethane (TPU), που ακούγεται τρομακτικό.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς η Peugeot θα αρχίσει σύντομα να πουλά τα αξεσουάρ στο κατάστημά της Peugeot Lifestyle – στο ίδιο μέρος όπου μπορείτε να αγοράσετε τους εξαιρετικούς μύλους αλατιού και πιπεριού – αλλά αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο νέο.

Η Peugeot προτείνει την τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης για να χρησιμοποιηθεί σε περισσότερα κομμάτια (κινητήρων και αμαξώματος) της επόμενης γενιάς αυτοκινήτων. Το επόμενο βήμα έγινε και ο μητρικός όμιλος Stellantis κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τη χρήση του TPU αρχικά για το εσωτερικό των αυτοκινήτων, οπότε περιμένετε να δείτε περισσότερα από αυτά τα σχήματα που μοιάζουν με πλέγμα σε πολλά από τα μοντέλα του ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιά είναι τα σημεία υπεροχής του Peugeot 308;
Peugeot 308: Γυναικείο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της χρονιάς 2022
Τι νέο ετοιμάζει η Peugeot στα SUV;

Advertisement