Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

H ομάδα equilibrium στο F1 in schools

Ελλάδα 20:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H ομάδα equilibrium στο F1 in schools

ΑΓΩΝΕΣ

H ομάδα equilibrium στο F1 in schools

ΑΓΩΝΕΣ

Με νέο όνομα, η ομάδα equilibrium που ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 2015, εκπροσωπεί την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή στον μαθητικό διαγωνισμό F1 in schools για το 2016!

Advertisement
Advertisement

Η λέξη equilibrium συμβολίζει την κατάσταση της ισορροπίας και προέρχεται από τα λατινικά. Με την επιλογή αυτού του ονόματος η ομάδα θέλησε να δηλώσει την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα τους και την ανάγκη για σωστό καταμερισμό της εργασίας χωρίς να χαλάνε οι «ισορροπίες» μεταξύ των τομέων.

Το μοτό τους είναι: “Outwit. Outplay. Outlast.”, που σημαίνουν: «Καταστρατήγησε. Νίκησε. Επίζησε.». Κατέληξαν σε αυτές τις λέξεις για να δώσουν έμφαση στο πείσμα τους να δοκιμάσουν ξανά στο διαγωνισμό και αυτή τη φορά να βγουν νικητές!
equilibrium logo

Advertisement
Advertisement

Συμμετείχαν στον διαγωνισμό του 2015, ως ομάδα Tachytis και δεν κατάφεραν να περάσουν στους εθνικούς τελικούς για μόλις 8 μόρια.

Τα μέλη της νέας ομάδας είναι τα εξής:
Γιώργος Κωνστάντος, Αρχηγός και Σχεδιαστής Γραφικών
Κωνσταντίνος Θανάσουλας, Υπεύθυνος Εύρεσης Πόρων
Δημήτρης Παπανάγνου, Μηχανικός Κατασκευής
Χρόνης Σάκος, Μηχανικός Σχεδίασης
Λένα Σακαλάκ, Υπεύθυνη Marketing και Δημοσίων Σχέσεων
Πέτρος Σάκος, Βοηθητικός Μηχανικός
Δημήτρης Ζαμάγιας, Υπεύθυνος Καθηγητής

equilibrium 1 600

Advertisement

Ο διαγωνισμός F1 in Schools
Υλοποιείται εδώ και 16 χρόνια σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο με την συμμετοχή περίπου 17.000 μαθητών ηλικίας 9-19 ετών. Το F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην εμπειρική απόκτηση γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά (βλέπε STEM Education), καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων (προσωπικών, κοινωνικών, επαγγελματικών), χρησιμοποιώντας ένα ελκυστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.
Φέτος, είναι η πέμπτη φορά που αυτός ο διαγωνισμός λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και συμμετέχουν αρκετές ομάδες. Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων και από την Βόρεια Ελλάδα, θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί αγώνες στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, όπου θα προκριθούν στους εθνικούς τελικούς οι καλύτερες ομάδες.

Το NewsAuto.gr στηρίζοντας το θεσμό και ως χορηγός επικοινωνίας θα σας μεταφέρει όλα τα νέα μέσα από τις σελίδες του.

Advertisement

equilibrium 2 600