Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Maserati GranTurismo θα είναι έτσι ακριβώς;

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Maserati GranTurismo θα είναι έτσι ακριβώς;

ΝΕΑ

H νέα Maserati GranTurismo θα είναι έτσι ακριβώς;

ΝΕΑ

Τη νέα GranTurismo από τη Maserati την περιμένουμε εδώ και αρκετό καιρό και τώρα, έχοντας την πρόταση για το μοντέλο από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή, βλέπουμε πως θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα καλαίσθητη.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει μόνο κάποια καμουφλαρισμένα πρωτότυπα σε διαδικασία δοκιμών αλλά η ώρα της επίσημης αποκάλυψης της νέας Maserati GranTurismo, πλησιάζει.

Η Maserati GranTurismo έχει καθυστερήσει να παρουσιαστεί επισήμως και πλέον αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, το αργότερο στις αρχές του 2022. Η προοπτική να είναι πιο κομψή από το προκάτοχο μοντέλο, είναι αυτό που περιμένουμε να επιβεβαιωθεί, από τη μάρκα που μας έχει συνηθίσει σε πολύ ενδιαφέροντα αισθητικά μοντέλα.

Η «πρόβλεψη» του Kolesa, με την ψηφιακή απεικόνιση του μοντέλου, μας δίνει μια πολύ ωραία εικόνα για το Ιταλικό μοντέλο. Διατηρώντας τις αναλογίες του αμαξώματος όπως τις έχουμε δει στο απερχόμενο μοντέλο αλλά με πιο μοντέρνο σχεδιασμό, που έχει στοιχεία αισθητικά από το κεντρομήχανο MC20. Μάλιστα, από το MC20 είναι και τα φωτιστικά σώματα εμπρός που έχουν χρησιμοποιηθεί στις ψηφιακές απεικονίσεις

Advertisement
Advertisement

Η Maserati δεσμεύτηκε να διαθέσει τις νέες GranTurismo και GranCabrio με κινητήρες καύσης και ηλεκτρικούς, με τις πρώτες να έχουν την τιμητική τους, μια και περιμένουμε να έχουν τον twin turbo V6 κινητήρα των 3,0 λίτρων της MC20. Λογικά, η απόδοση δεν θα είναι η ίδια με το κεντρομήχανο supercar αλλά και πάλι, για ένα μοντέλο που έχει ψηλά στις προτεραιότητες του οδηγού του τις επιδόσεις, θα είναι αρκετά υψηλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επιβεβαιώθηκε η Maserati Grecale Trofeo
Ferrari 296 GTB vs Maserati MC20: Πόσο ίδιες αλλά και πόσο διαφορετικές
Νέα αμιγώς ηλεκτρική Maserati Granturismo

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement