Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα BMW Σειρά 4 στην Ελλάδα (+τιμές)

Ελλάδα 21:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα BMW Σειρά 4 στην Ελλάδα (+τιμές)

ΝΕΑ

H νέα BMW Σειρά 4 στην Ελλάδα (+τιμές)

ΝΕΑ

Από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της BMW ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της επανασχεδιασμένης Σειράς 4 στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η BMW, ανανέωσε τη Σειρά 4 στις αρχές της χρονιά,  δίνοντας στο μοντέλο μια πιο σύγχρονη εικόνα και πιο σπορτίφ στυλ στο αμάξωμά του. Αν και οι αλλαγές σε σχέση με πριν ήταν στοχευμένες, το αισθητικό αποτέλεσμα έκανε το αυτοκίνητο να δείχνει και πιο πολυτελές, συγκριτικά.

Η Σειρά 4 διατίθεται τόσο στην Coupe όσο και στη Cabriolet εκδοχή της, αφενός με βενζινοκινητήρα και αφετέρου με πετρελαιοκινητήρα. Επίσης, διατίθεται τόσο σε δικίνητη όσο και σε τετρακίνητη έκδοση, η οποία έχει το σύστημα «xDrive».

Εκτός από τις κανονικές εκδόσεις, τόσο η Σειρά 4 Cope όσο και η Σειρά 4 Cabriolet διατίθενται και στην Μ4 Coupe και M4 Cabriolet. Σε αυτές, η μέγιστη ισχύς του εξακύλινδρου σε σειρά τρίλιτρου κινητήρα είναι είτε 480 ίπποι είτε 510 ίπποι (Competition M), αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός αυτών, η επανασχεδιασμένη Σειρά 4 της BMW διατίθεται και στην έκδοση M440d xDrive όπου ο τρίλιτρος πετρελαιοκινητήρας της έχει μέγιστη ισχύ 340 ίππους.

Παρακάτω, μπορούμε να δούμε αναλυτικά τις τιμές πώλησης των εκδόσεων του ανανεωμένου μοντέλου.

Advertisement

Με την ευκαιρία, η ελληνική αντιπροσωπία της γερμανικής εταιρείας ανακοίνωσε και την εισαγωγή στη χώρα μας και της αμιγώς ηλεκτρικής i5 xDrive40 η οποία έχει μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύ 394 ίππους. Η τιμή πώλησής της ξεκινά από τα 80.800 ευρώ.