Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H Μustang Mach-E GT της Shelby, θα ακούγεται! (+video)

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Μustang Mach-E GT της Shelby, θα ακούγεται! (+video)

Mobility

H Μustang Mach-E GT της Shelby, θα ακούγεται! (+video)

Mobility

Η Shelby κάνει την αρχή στην ενασχόλησή της με τα ηλεκτρικά, προσφέροντας ένα ενδιαφέρον πακέτο για τη Ford Mustang Mach-E GT που θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο που προτείνει η Shelby, δίνει στη Mach-E GT μια πιο επιθετική εμφάνιση, με χαμηλωμένη απόσταση από το έδαφος μεταξύ άλλων.

Οι επεμβάσεις της Shelby περιλαμβάνουν το προαναφερθέν χαμήλωμα κατά 2,5 εκατοστά, ενώ αντικαθίστανται το εμπρός καπό και τα καλύμματα των καθρεπτών από αντίστοιχα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Από το ίδιο υλικό, είναι και το μπροστινό splitter που κοσμεί το μοντέλο, «αγριεύοντας» την εμφάνισή του.

Advertisement
Advertisement

Η Shelby προσθέτει επίσης και ένα νέο ηχοσύστημα που κατασκευάζεται από τη Borla, το οποίο παράγει τον ήχο ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, «ακολουθώντας» τις σ.α.λ. του κινητήρα για να προσομοιάσει το ηχητικό αποτέλεσμα που θα είχε ένας V8 κάτω από το καπό. Παρόμοιο σύστημα χρησιμοποιείται στο Abarth 500e και στο Dodge Charger Daytona SRT Concept.

Όπως μπορούμε να δούμε στο video, ο ήχος είναι ρεαλιστικός αν και από τη συνολική εμπειρία, λείπουν σημαντικά «κομμάτια» όπως είναι οι κραδασμοί του κινητήρα και οι εγκάρσιες μετακινήσεις του που θα «ταρακουνούσαν» το αμάξωμα. Το νέο αυτό ηχοσύστημα της Borla, αξίζει να σημειωθεί πως βραβεύτηκε ως το καλύτερο αξεσουάρ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη SEMA.

Advertisement

Ο εξοπλισμός της Mach-E GT είναι κατά τα άλλα αμετάβλητος, με τους δύο κινητήρες του να αποδίδουν ισχύ 480 ίππων. Η Shelby δεν έχει ακόμη διευκρινίσει πόσο μειώνεται το βάρος του αυτοκινήτου συνολικά, αν και δεν αναμένεται να μειωθεί σημαντικά. Αυτό που έχει διευκρινίσει η Shelby ωστόσο, είναι η τιμή του πακέτου που περιλαμβάνει και τα χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα στο αμάξωμα για να ξεχωρίζει το αυτοκίνητο και φτάνει τα 24.900 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο ηλεκτρικό ξεπούλησε μέχρι το 2024;
Ετοιμοπαράδοτη η Ford Mustang Mach-E
Η νέα Ford Mustang θα μαρσάρει εξ αποστάσεως

Advertisement