Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT σε έκδοση Gullwing

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-AMG GT σε έκδοση Gullwing

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GT σε έκδοση Gullwing

ΝΕΑ

Δυστυχώς δεν πρόκειται για ένα μοντέλο που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αλλά μια ψηφιακή απεικόνιση που ίσως θα έπρεπε να απασχολήσει σοβαρά την Mercedes-AMG.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό πως η Mercedes-AMG δουλεύει ήδη επάνω στην επόμενη γενιά της AMG GT που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021 έχοντας ως βασικό στοιχείο την υιοθέτηση της υβριδικής τεχνολογίας ως λύση τόσο για την αναβάθμιση των επιδόσεων αλλά και την ενίσχυση του οικολογικού προφίλ.

Ωστόσο οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αφορούν ουσιαστικά ζητήματα τεχνικών προδιαγραφών αλλά όχι τον ύφος της σχεδιαστικής φιλοσοφίας. Έως λοιπόν τη στιγμή που θα υπάρχουν κάποια δεδομένα για να στηριχθούν υποθέσεις σχετικά με το πώς θα δείχνει η νέα AMG GT οι σχεδιαστές που κατά καιρούς μας έχουν δώσει ευφάνταστες ψηφιακές απεικονίσεις ασχολούνται με την υπάρχουσα γενιά.

Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα λοιπόν η σελίδα CarLifestyle στο Instagram φιλοξένησε μια ψηφιακή απεικόνιση της υπάρχουσας AMG GT αλλά με πόρτες τύπου gullwing. Η έμπνευση πιθανά προήλθε από τον πρόγονο της GT, την SLS AMG η οποία διέθετε τέτοιες πόρτες και ομολογουμένως η εικόνα είναι παραπάνω από ελκυστική. Παρά το γεγονός λοιπόν πως δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφόρηση είναι σίγουρο πως πολλοί φίλοι της γερμανικής εταιρίας θα ήθελαν τα αρμόδια τμήματα να εξετάσουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δοθεί μια τέτοια λύση στην επόμενη γενιά του supercar της Mercedes-AMG.

 

Advertisement

 

 

Advertisement