Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Maserati Levante Vulcano δίνει ξεχωριστό στυλ στα SUV

Ελλάδα 2:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Maserati Levante Vulcano δίνει ξεχωριστό στυλ στα SUV

ΝΕΑ

H Maserati Levante Vulcano δίνει ξεχωριστό στυλ στα SUV

ΝΕΑ

Άλλη μία ιδιαίτερη και σε περιορισμένο αριθμό (150 μόλις) έκδοση του Levante, η Vulcano, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Maserati. Νέα χρώματα, πολυτελές εσωτερικό και δύο επιλογές κινητήρων είναι τα χαρακτηριστικά του.

Advertisement
Advertisement

 

Το μοντέλο Levante έχει μείνει πίσω στην premium κατηγορία των SUV. Η Maserati κάνει ότι μπορεί για να τονώσει το ενδιαφέρον των πελατών της ώστε να μένουν πιστοί στην φίρμα και για τις άλλες κατηγορίες εκτός των sport coupe και sedan. Για τον λόγο αυτό δημιουργεί εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής. Μία από αυτές είναι η νέα Vulcano.

Advertisement
Advertisement

Το ματ γκρίζο εξωτερικό χρώμα της δίνει μία διακριτική stealth εμφάνιση, αλλά στο εσωτερικό το κόκκινο δέρμα και τα γυαλισμένα κομμάτια από ανθρακόνημα είναι σχεδόν προκλητικό. Αυτές οι δύο εικόνες είναι ικανές να κάνουν το Levante Vulcano ελκυστικό για όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Η Maserati θα διαθέσει την έκδοση αυτή σε 150 κομμάτια μόνο για τις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας κάτι που εγγυάται την προπώληση τους.

Η έκδοση Vulcano έχει ματ σκούρο γκρι εξωτερικό χρώμα (Grigio Lava) και κόκκινο εσωτερικό και από εδώ πήρε το όνομά του. Αν θέλετε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Nerissimo, το οποίο περιλαμβάνει σκούρα κρύσταλλα στα πίσω φωτιστικά σώματα, μαύρο περίβλημα στα σημεία, που υπήρχε επένδυση από χρώμιο (στα πλαίσια των παραθύρων) και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος. Επιπλέον υπάρχουν σκούρα τζάμια σε όλα τα παράθυρα.Η ειδική αυτή έκδοση “πατά” σε τροχούς 21 ιντσών με ματ φινίρισμα, οι οποίοι αφήνουν να φανούν, οι κόκκινες (6-εμβόλων) δαγκάνες των φρένων της Brembo φρένων, που δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση.

Advertisement

Στο εσωτερικό η διακριτικότητα τελειώνει και το κόκκινο δέρμα κατακλύζει τον χώρο. Τα καθίσματα έχουν την τρίαινα της Maserati κεντημένη στα προσκέφαλα. Αν πάλι δεν θέλετε να είστε τόσο ξεχωριστοί η Maserati σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μαύρο δέρμα με κίτρινες ραφές.

Advertisement

Όπου δεν υπάρχει δερμάτινη επένδυση υπάρχει γυαλιστερή επένδυση από ανθρακονήματα, συμπεριλαμβανομένων και των paddles αλλαγής ταχυτήτων, του τιμονιού και της κεντρικής κονσόλας. H χρωμιωμένη επιγραφή “Vulcano” σας υπενθυμίζει γιατί πληρώσατε τα παραπάνω χρήματα.

Το Vulcano Edition διατίθεται με δύο επιλογές του κινητήρα 3.0-λίτρων twin-turbo V6 με απόδοση 345 ή 424 ίππων. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές δεν μπορούν να αποκτήσουν τα δυνατότερα μοτέρ των 3.800 κ.εκ. twin-turbo V8 του Levante Trofeo (με 590 ίππους ) και GTS (με 542 ίππους).

Advertisement