Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη της νέας Maserati Levante GTS με 550 ίππους

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη της νέας Maserati Levante GTS με 550 ίππους

ΝΕΑ

Αποκάλυψη της νέας Maserati Levante GTS με 550 ίππους

ΝΕΑ

Η Maserati παρουσιάζει τη νέα Levante GTS, η οποία με 550 άλογα έρχεται για να προσφέρει πολύ γρήγορες επιδόσεις στο πρώτο SUV στην ιστορία της ιταλικής μάρκας. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η νέα Maserati Levante GTS θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από την πρόσφατα παρουσιασμένη Trofeo έκδοση, χωρίς όμως να στερείται εκρηκτικότητας, χρησιμοποιώντας για την κίνησή της τον 3.8 lt. V8 biturbo κινητήρα βενζίνης της Maserati Quattroporte GTS.

Το μοτέρ αυτό, το οποίο σημειωτέον προέρχεται από τη Ferrari, αποδίδει 550 άλογα ισχύος (-40 άλογα σε σχέση με την Trofeo) και 730 Nm ροπής, παρέχοντας εκρηκτικές επιδόσεις: 0-100 km/h σε μόνο 4.2 sec και τελική ταχύτητα 292 km/h.

Εκτός τώρα του κινητήρα, η νέα Maserati Levante GTS διαθέτει και ένα πιο σπορ αμάξωμα με επεμβάσεις κυρίως στους προφυλακτήρες και την μάσκα. Στο εσωτερικό, συναντούμε πανάκριβα δέρματα, σπορ πεντάλ και προηγμένο ηχοσύστημα με 14 ηχεία της Harman Kardon.

Advertisement
Advertisement

Levante GTS 640 (1)

Levante GTS 640 (3)

Η νέα Levante GTS κάνει το ντεμπούτο της μπροστά σε κοινό αυτές τις ημέρες στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Εκτός από αυτή τη νέα έκδοση, η Maserati ανανέωσε όλη τη γκάμα της Levante (νέος επιλογέας ταχυτήτων από την Trofeo, καινούργια χρώματα, ζάντες, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα, full-LED ενεργά φώτα κ.α.), καθώς και αυτή των Quattroporte και Ghibli.