Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Jeep στα X Games 2022

Ελλάδα 13:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Jeep στα X Games 2022

ΝΕΑ

H Jeep στα X Games 2022

ΝΕΑ

Για 19η χρονιά, η Jeep επιστρέφει στο χιονοδρομικό κέντρο του Buttermilk Mountain, ως ο αποκλειστικός χορηγός μετακινήσεων και των φετινών χειμερινών X Games.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep είναι ο επίσημος υποστηρικτής στα θρυλικά X Games, τα οποία πραγματοποιούνται στο Aspen, το πλέον διάσημο χειμερινό θέρετρο των Η.Π.Α.

 

Τα χειμερινά X Games αποτελούν μια από τις πλέον εντυπωσιακές αθλητικές διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, συγκεντρώνοντας τους λάτρεις των σπορ και της περιπέτειας.

Advertisement
Advertisement

Η Jeep, μια μάρκα που είναι συνυφασμένη με την περιπέτεια και τα κορυφαία SUV μοντέλα της, θα υποστηρίξει τη διοργάνωση για ακόμα μια χρονιά, ενώ φέτος για πρώτη φορά ο στόλος των οχημάτων των αγώνων θα περιλαμβάνει και τις νέες εξηλεκτρισμένες προτάσεις της μάρκας με το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα τετρακίνησης 4xe.

«Πλησιάζουμε τα 20 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας ως χορηγός μετακινήσεων των X Games, αυτής της μοναδικής χειμωνιάτικης διοργάνωσης που αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την Jeep να έρθει κοντά με τους ανθρώπους, που όπως και αυτή λατρεύουν τη φύση, την περιπέτεια και τα σπορ», σημείωσε ο κ. Jim Morrison, Επικεφαλής της μάρκας για την Β. Αμερική και πρόσθεσε: «Όπως και εκείνο των X Games, το κοινό της Jeep έχει μια αστείρευτη δίψα για δράση που καθορίζει έναν τρόπο ζωής που δεν περιορίζεται από όρια

Advertisement

Τα X Games στο Aspen αποτελούν παράλληλα και ένα πεδίο όπου τα μοντέλα της Jeep μπορούν να ξεδιπλώσουν το χαρακτήρα τους σε διαδρομές που μόνο εξαιρετικά ικανά SUV μοντέλα μπορούν να ανταποκριθούν. Με συστήματα τετρακίνησης, τα κατάλληλα ελαστικά και υπεύθυνη οδήγηση, τα μοντέλα της Jeep είναι η αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του Aspen, το οποίο αποτελεί το πλέον φημισμένο και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο στις Η.Π.Α.

Advertisement

Σε υψόμετρο 2.438μ. η μικρή πόλη συσσωρεύει κάθε χειμώνα διάσημους από τον επιχειρηματικό χώρο και τις τέχνες, ενώ κατά τη διάρκεια των X Games εστιάζει πάνω του τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης οι αθλητές αγωνίζονται σε πλήθος αγωνισμάτων που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων και αγώνες ταχύτητας και επίδειξης με snowmobiles.

Τα πρώτα X Games, μια διοργάνωση αφιερωμένη στα extreme sports, πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι του 1995 στο Rhode Islend, ενώ τα επόμενα χρόνια κέρδισαν σταδιακά σημαντική δημοσιότητα, αποτελώντας σήμερα μια από τις πλέον διάσημες αθλητικές διοργανώσεις με παγκόσμια απήχηση. Το 1997 πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα χειμερινά X Games στη λίμνη Big Bear της Καλιφόρνια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Οδική βοήθεια by Γιάννης Μπουρούσης
Jeep: Νέες υβριδικές εκδόσεις για Renegade και Compass (Τιμές)
Jeep 4xe: Οδήγηση στο χιόνι και στον πάγο