Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

H ηχητική απόλαυση στο VW Tiguan

Ελλάδα 8:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H ηχητική απόλαυση στο VW Tiguan

VW Tiguan

H ηχητική απόλαυση στο VW Tiguan

VW Tiguan

Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι η μουσική θα μπορούσε να ακούγεται καλύτερα στο αυτοκίνητό σας από ό,τι ακούγεται στο ηχοσύστημά σας στο σπίτι; Αν ναι κι αυτό είναι κάτι που ψάχνετε, τότε θα το βρείτε στο Volkwagen Tiguan.

Advertisement
Advertisement

Το προαιρετικό ηχοσύστημα DYNAUDIO Excite θα σας συνεπάρει. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ακουστική του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας, παράγοντας ήχο που ξεπερνά τις προσδοκίες ακόμη και του πιο επιλεκτικού μουσικόφιλου.

Θέλετε να απολαμβάνετε κάθε χροιά της μουσικής σας, με τα πιο καθαρά μπάσα και τα πιο κρυστάλλινα πρίμα; Αν ναι, τότε αυτό το ηχοσύστημα που προέρχεται από τον εξειδικευμένο δανέζικο οίκο στα συστήματα hi-fi Dynaudio είναι η ιδανική επιλογή.

Διατίθεται όπως είπαμε ως προαιρετικός εξοπλισμός στις εκδόσεις Advance & Exclusive, διαθέτει οκτώ ηχεία που είναι προσαρμοσμένα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, ένα subwoofer και έναν 10-κάναλο ενισχυτή με συνολική ισχύ 400 watt.

Advertisement
Advertisement

Tiguan-dynaudio640

Η Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος (DSP) προσαρμόζει τις εκπομπές ήχου από κάθε ηχείο ανάλογα με τη θέση του στο αυτοκίνητο, έτσι ώστε να ακούτε τον ήχο σαν να βρισκόσασταν στην ιδανική θέση ακούσματος κάθε φορά. Είτε σας αρέσει η δυνατή ή η απαλή, η ακουστική ή η ηλεκτρονική μουσική, θα τελειώσετε το ταξίδι σας πιο χαλαρωμένοι από όταν ξεκινήσατε.