Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hyundai δοκιμάζει το ανανεωμένο i30 N

Ελλάδα 18:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hyundai δοκιμάζει το ανανεωμένο i30 N

ΝΕΑ

H Hyundai δοκιμάζει το ανανεωμένο i30 N

ΝΕΑ

Με λιγότερο καμουφλάζ, το i30 N και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος, «συνελήφθη φωτογραφικά» να δοκιμάζεται στην ανανεωμένη του έκδοση για να συνεχίσει την ιστορία επιτυχίας για λογαριασμό της Hyundai.

Advertisement
Advertisement

 

Το αντίπαλο δέος από την Κορεάτικη εταιρεία για τα μοντέλα της κατηγορίας των δίλιτρων hot hatch, ανανεώνεται για να συνεχίσει στην εμπορική του πορεία. Το i30 N, με τις επεμβάσεις που έγιναν από το σχετικό τμήμα προκειμένου να μπορεί να σταθεί «απέναντι» σε μοντέλα που αποτελούν το κατεστημένο στη συγκεκριμένη κατηγορία (VW Golf GTI, Renault Megane RS, Ford Focus ST, κλ.π.).

Advertisement
Advertisement

Ήρθε όμως η ώρα της ανανέωσης, δύο χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση. Το i30 N, που έχει καταφέρει το μέχρι τότε αδιανόητο, δηλαδή να μπορείς να περνάς καλά και να έχεις αξιώσεις επιδόσεων με ένα μοντέλο της Hyundai έχοντας δώσει (από λίγο έως πολύ) λιγότερα χρήματα για να το αγοράσεις σε σχέση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα, αλλάζει σε ορισμένα σημεία και συνεχίζει να κάνει παντού φίλους. Στις φωτογραφίες που διακρίνεται το καμουφλαρισμένο μοντέλο, βλέπουμε μεγαλύτερες ζάντες (πιθανότατα 19 ιντσών) με νέα σχεδίαση. Από μέσα, διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες.

Advertisement

Στο πίσω μέρος, διακρίνεται λίγο μεγαλύτερη αεροτομή πάνω στην πόρτα- εκεί που θα εξακολουθήσει να φιλοξενείται το τριγωνικό φως στοπ. Λίγο μεγαλύτερες σε διάμετρο μοιάζουν οι απολήξεις της εξάτμισης στην ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου και πάνω σε αυτό, ελπίζουμε να έχει διατηρηθεί η διάθεση για καλύτερη ακουστική από τη λειτουργία του δίλιτρου turbo κινητήρα.

Advertisement

Στη διαδικασία εξέλιξης αυτή τη στιγμή, ξέρουμε πως βρίσκεται και ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τη χρήση του οποίου το Hyundai i30 N θα κάνει «άνοιγμα» και σε ακόμα περισσότερο κοινό. Η «υπόσχεση» για εξέλιξη ενός αυτόματου διπλού συμπλέκτη μέσα από την εταιρεία, είναι από την αρχή της εξέλιξης του μοντέλου, οπότε προφανώς τώρα έχουν ωριμάσει αρκετά οι συνθήκες για να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση η Hyundai.