Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Hyundai αποκαλύπτει το πιο σκληροπυρηνικό i30 N

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Hyundai αποκαλύπτει το πιο σκληροπυρηνικό i30 N

ΝΕΑ

H Hyundai αποκαλύπτει το πιο σκληροπυρηνικό i30 N

ΝΕΑ

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι πρώτες εικόνες του Hyundai i30 N Project C. Το μοντέλο θα κατασκευαστεί σε 600 μονάδες και αποτελεί μια-ακόμη-πιο σκληροπυρηνική έκδοση του i30.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το i30 N Project C βρίσκουμε και πάλι τον 2λιτρο τούρμπο βενζινοκινητήρα με τα 275 άλογα και τα 353 Nm ροπής. Oι μηχανικοί της εταιρείας έχουν προχωρήσει σε μικρές αλλαγές που αφορούν την εμφάνιση, την αεροδυναμική και τη μείωση του βάρους. Έτσι, με τη χρήση carbon τμημάτων και νέων αεροδυναμικών βοηθημάτων, το i30 N Project C υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις και ακόμη πιο σπορ οδική συμπεριφορά. Επίσης, εκτός των νέων τροχών 19 ιντσών, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το μικρομεσαίο μοντέλο αναμένεται να φέρει βελτιώσεις στο set up της ανάρτησης.

Advertisement
Advertisement


Μικρές αισθητικές αλλαγές βλέπουμε και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, με στόχο να ενισχυθεί η σπορτίφ αύρα του i30 N. Περισσότερα τεχνικά στοιχεία για το Project C θα έχουμε στη διάθεσή μας αύριο, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του Motor Show της Φρανκφούρτης για τους ανθρώπους του Τύπου. Τέλος, ως προς την ονομασία του, η Hyundai τονίζει ότι το «C» προέρχεται από την πίστα «Area C» στο κέντρο έρευνας και εξέλιξης της μάρκας στο Namyang της Ν. Κορέας, εκεί όπου χτίζονται μεταξύ άλλων και όλες οι top εκδόσεις Ν των μοντέλων της μάρκας.