Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Honda στη SEMA

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Honda στη SEMA

ΝΕΑ

H Honda στη SEMA

ΝΕΑ

Με κάποιες αγωνιστικές εκδόσεις του Civic αλλά και ορισμένα πρωτότυπα και νέες εφαρμογές, η Honda δίνει δυναμικό παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου του Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Αυτοκίνητα, ημιφορτηγά, μοτοσικλέτες και διάφορα αξεσουάρ θα βρεθούν στο χώρο της Honda για την έκθεση SEMA του 2018 που ανοίγει τις πύλες της σήμερα, 30 Οκτωβρίου. Το Honda Pilot Rebelle Rally θα είναι μια από τις ατραξιόν της εταιρείας, με το off road μοντέλο που είναι προετοιμασμένο για rally raid αγώνες να δίνει το στίγμα του competition δυναμισμού στα εκθέματα. Ταυτόχρονα, στο ίδιο πνεύμα αλλά με πιο ασφάλτινη διάθεση, πιο δίπλα δίνει το παρόν και το Civic Type R TCR που έκανε φέτος το ντεμπούτο του στο απαιτητικό πρωτάθλημα αγώνων σε πίστα, αλλά και τα μονοθέσια της F3 που χρησιμοποιούν το μοτέρ του Type R.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις του off road που ενδιαφέρονται και για το camping έχουν τη δυνατότητα να δουν ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές σε εξοπλισμό για τη συγκεκριμένη χρήση, ενώ πολύ ενδιαφέρον συγκεντρώνει και η παρουσία του νέου Insight που παρουσιάζει ό,τι νεότερο στην τεχνολογία των κυψελλών καυσίμου.

honda-at-the-2018-sema-show-boi-640c honda-at-the-2018-sema-show-boi-640b honda-at-the-2018-sema-show-boi-640