Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford αυξάνει την παραγωγή του Ranger

Ελλάδα 12:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford αυξάνει την παραγωγή του Ranger

ΝΕΑ

H Ford αυξάνει την παραγωγή του Ranger

ΝΕΑ

Η μεγάλη απήχηση που έχει το Ford Ranger στο επαγγελματικό κοινό είναι κάτι παραπάνω από χειροπιαστή και η Ford προχωρά στην αύξηση της παραγωγής του δημοφιλούς pick up της με στόχο να καλυφθεί η ζήτηση στις ευρωπαϊκές αγορές.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πωλήσεις των επαγγελματικών οχημάτων της Ford στην Ευρώπη πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο με την εταιρία να έχει ηγετικό μερίδιο στο συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς. H εταιρία σημείωσε μάλιστα ρεκόρ στον συνολικό αριθμό ελαφριών επαγγελματιών οχημάτων που πούλησε στις 20 κυριότερες για την ίδια αγορές της Ευρώπης το δεύτερο τρίμηνο του 2019: ο αριθμός έφτασε σχεδόν τα 100.000 αυτοκίνητα -99.900 για την ακρίβεια και σύμφωνα με την ανακοίνωσή της).

Advertisement
Advertisement

Το Ford Ranger έχει φυσικά την δική του τιμητική να φτάνει σιγά-σιγά την παραγωγή με το pick up της Ford να φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό το τρίμηνο που μας πέρασε με τις πωλήσεις του να βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το 1999. Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία το Ford Ranger είναι και το best seller της κατηγορίας του έχοντας ως μερίδιο το άκρως εντυπωσιακό 30,4% της αγοράς.

Για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση η Ford αποφάσισε να προσθέσει μία ακόμη βάρδια (την τρίτη) και να αυξήσει την παραγωγή του Raptor στο εργοστάσιό της στο Silverton της Ν. Αφρικής, ώστε να συνεχίσει να καλύπτει την ζήτηση χωρίς προβλήματα.