Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H εθιστική Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H εθιστική Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport

ΝΕΑ

H εθιστική Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport

ΝΕΑ

Για πολλούς και μόνο το όνομα «Porsche» αρκεί για να προκαλέσει το ενδιαφέρον. Αν προσθέσετε το «718» και το «Cayman» πίσω, να τραβήξετε για τα καλά την προσοχή. Αν όμως βάλετε και το «GT4 Clubsport» εξασφαλίζετε… ρίγη συγκίνησης!

Advertisement
Advertisement

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της πρώτης Cayman GT4 Clubsport, η γερμανική εταιρεία ετοίμασε την άξια διάδοχό της. Τη… διχασμένης προσωπικότητας διάδοχο αφού προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: την «Trackday» για ερασιτέχνες οδηγούς που θέλουν να ψάξουν τα όρια τους στην πίστα και την «Competition» για αγωνιζόμενους που θέλουν να πιάσουν τα δικά της όρια!

Το στολίδι από το Βάισαχ εφοδιάζεται με κινητήρα 3.8 λίτρων που προσφέρει 425 άλογα – 40 περισσότερα από το μοντέλο που αντικαθιστά, με την τιμή της ροπής να ορίζεται επίσης στο μαγικό αριθμό 425, σε Nm κι έρχεται στις 6.600 στροφές ανά λεπτό.

Η ισχύς περνά στους τροχούς μέσω εξατάχυτου PDK κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Η ανάρτηση έρχεται απ’ ευθείας από την 911 GT3 Cup. Όλα πάνω του έχουν προσανατολισμό απόλυτης οδηγικής απόλαυσης.

Advertisement
Advertisement

Κι αυτή τονίζεται στο video που ετοίμασε η Porsche για την 718 Cayman GT4 Clubsport, η οποία περιμένει υπομονετικά στα paddock μίας πίστας. Εκεί για να τη δοκιμάσει βρίσκεται ο CJ Wilson, το όνομα του οποίου μπορεί να μη λέει πολλά εδώ στα μέρη μας, έχει υπάρξει όμως ένας από τους κορυφαίους αθλητές του baseball και φυσικά, λάτρης της ταχύτητας!

Ξεκινά το τεστ και όπως θα δείτε στο ενδιαφέρον video που σας παραθέτουμε, μιας και η Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport είναι καθαρά εθιστική, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει…